Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
İyi Güzelde C++ Kitaplarını toplayalım 10 tane etmiyorki.
emin misin? sadece türkçe kaynak kullanmak istersen sayısı bi elin parmaklarını geçmez.
emin misin? sadece türkçe kaynak kullanmak istersen sayısı bi elin parmaklarını geçmez.
Yabancı Kaynaklarıda Kullanıyorsan Olur fakat türkçe kaynaklarda sayılı var.
sırf şu c++ yı millete muhtaç olmadan kimseden bişey istemeden öğrenmek için 10 tane kitap aldım eğitim seti hepside bitti. farklı bi platformda özgür bi paylaşım iradesiyle inşallah görüşürüz burdakilerle
Keşke herkes dediklerin gibi biraz gayret gösterip herşeyi burda paylaşılsın da kullanalım demek yerine. bu işin temelini öğrenip kendileri birşeyler yapmayı araştırsalar.. Keşke .s
Keşke herkes dediklerin gibi biraz gayret gösterip herşeyi burda paylaşılsın da kullanalım demek yerine. bu işin temelini öğrenip kendileri birşeyler yapmayı araştırsalar.. Keşke .s
malesef herkes eşit şartlar altında yaşamıyor. dediğinde haklısın ama o eğitim setlerini yada cd lerini alacak durumda olamanyalar interneti kotalı olup eğitim videosui izlemeyen arkadaşlarımız bile var mecburen burdaki paylaşımlara muhtaç oluyolar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)