Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

RedFenix - LenquaR 10-6 ( 5 Avans Setine Vs ) :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kadide
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlarının gazına geldin sanırım :m08:

Enerjine kadar biz verdik senden seti vermeni beklememiz hata zaten :l03:

Öncelikle Potcu dediği SS yi onun altınada videoyu atıyorum iyi seyirler ;):cool:

Bu şaman skili işliyo dediğin sahne :m08: canım kusura bakmada şaman sarı bayrak :m08::m08:
Bu da Vs sırasında Evondresin attıgı çözme sen bana çözme attılar diye ağlamıştın buna rağmen eli alamadın;)

POT BASTIGIN SANİYELERİ BEN SÖYLEMİYCEM CANER BİZZAT KENDİ GELİP TESPİT EDİCEK:l03:
@CaNeRSoYKaN;

Dakıka
Dakıka

Bunu da unutmamak lazım LugonShera oldugunu inkar eden şahsiyet ve yandaşcısı ;):l03:

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

​Daha ne kadar vs isteyeceksin çok merak ediyorum bundan sonra artık vs demezsin heralde bence çarını değiştir video'da gözüküyor ne kadar rezil olduğun '' BENİ TELDEN ÖZEL NUMARADAN ARAYIP KÜFÜR ETMEKLE ''olmuyor erkek seni.

Bir insan ne kadar rezil olabilir sen bunun en büyük örneğisin vs'de pot basarsın basmadım dersin , milletten edit çalıp çalmadım dersin , setine vs atarsın yenilince kaçarsın daha hangi yüzünü sayıyım senin ben senin gibi karaktersiz biri nasıl bizim aramızdan çıktı çok merak ediyorum ve o kadar kardeş dedin bize sonra gittin en yakın arkadaşını soydun sizde haysiyet şeref bu şekilde demek doğanızda var buna üzülüyorum.

Önce '' lM4T4DORl '' un setini çaldın inkar ettin
LugonShera 'sın dedik inkar ettin bize telde ayrı oyunda farklı konuştun çar sattım vs. yalan üstüne yalan fazla uzatmıcam amacım senin ne kadar karaktersiz olduğunu herkes'e kanıtlamak.

Dipnot: Kimseyle setine vs atmıyorum bu kişilikle vs atmamın bi amacı var seti vermiyeceğini zaten biliyorduk o bir bahaneydi ha verse ALLAH şahidim olsun
lM4T4DORl ' a(Canere) vericektim direk.

İyi forumlar dilerim herkese.
Arkadaşlarının gazına geldin sanırım :m08:

Enerjine kadar biz verdik senden seti vermeni beklememiz hata zaten :l03:

Öncelikle Potcu dediği SS yi onun altınada videoyu atıyorum iyi seyirler ;):cool:

POT BASTIGIN SANİYELERİ BEN SÖYLEMİYCEM CANER BİZZAT KENDİ GELİP TESPİT EDİCEK:l03:
@CaNeRSoYKaN;

Bunu da unutmamak lazım LugonShera oldugunu inkar eden şahsiyet ve yandaşcısı ;):l03:

tebrikler. :) yazık langur caldıgı ıtemlerde fayda etmemiş :D :D

​Daha ne kadar vs isteyeceksin çok merak ediyorum bundan sonra artık vs demezsin heralde bence çarını değiştir video'da gözüküyor ne kadar rezil olduğun '' BENİ TELDEN ÖZEL NUMARADAN ARAYIP KÜFÜR ETMEKLE ''olmuyor erkek seni.

Bir insan ne kadar rezil olabilir sen bunun en büyük örneğisin vs'de pot basarsın basmadım dersin , milletten edit çalıp çalmadım dersin , setine vs atarsın yenilince kaçarsın daha hangi yüzünü sayıyım senin ben senin gibi karaktersiz biri nasıl bizim aramızdan çıktı çok merak ediyorum ve o kadar kardeş dedin bize sonra gittin en yakın arkadaşını soydun sizde haysiyet şeref bu şekilde demek doğanızda var buna üzülüyorum.

Önce '' lM4T4DORl '' un setini çaldın inkar ettin
LugonShera 'sın dedik inkar ettin bize telde ayrı oyunda farklı konuştun çar sattım vs. yalan üstüne yalan fazla uzatmıcam amacım senin ne kadar karaktersiz olduğunu herkes'e kanıtlamak.

Dipnot: Kimseyle setine vs atmıyorum bu kişilikle vs atmamın bi amacı var seti vermiyeceğini zaten biliyorduk o bir bahaneydi ha verse ALLAH şahidim olsun
lM4T4DORl ' a(Canere) vericektim direk.

İyi forumlar dilerim herkese.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri