noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Merhaba arkadaşlar,

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anarsi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 408

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Uzun bir aradan sonra yine TURKMMO ailesine katılmak istiyorum, bundan 3-4yıl önce TURKMMO'da yönetim üyesiydim(HorribleMan). Daha sonra Bilgisayarıma VİRÜS bulaşması nedeniyle hesabımı elimden aldılar Bilgisayarımı Temizliyip Admine bildirmiştim. Tekrar verdiler ancak adam mailimin şifresini bildiginden tekrar eline geçirdi. Daha sonra bırakma mecburiyetinde kaldım Forumu ve oldukca hırslandım. Bugun onun sayesinde iki tane dünyaca bilinen websitesine sahibim ve yazılım,kodlama konusunda oldukca buyuk işlere imza atmış bulunuyorum. Ama tek kusurum PS'den anlamıyorum. LOGO vs yapıyorum ama kendimce yeterli degil. Zaten yazılımcı birisi logo vs yapamaz. Cok arkadaşım var yazılımcı hepsi tasarım konusunda 0 ama yazılım konusunda ustalar diyebilirim. Şimdi dersiniz bu kadar gelişmiş birisin zamanın kalıyormu ne işin var TURKMMO'da bu forum genellikle metin2 üzerine, katılım amacım sanalda güvenilir insan bulamazsınız. Ama TURKMMO yönetimdekiler yeterince güvenlidir ve kendi çapında bilgilidir. Forumda fazla paylaşım yapmaya zamanım olmuyucak, ama yönetime girersem eger yönetimdeki arkadaşlar ile çalışmak isterim, bana bilgili adam degil güvenilir adam lazım suanda. Bu yüzden TURKMMO'yu seçtim. İyi forumlar...

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri