Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Panel Denemek için Kullanmadığınız Mt2 Pvp server varmı varsa Nacivat Bilgilerini ÖM den verebilir mi ? Çok Önemli. Yardım eden karşılıksız kalmaz istediği yapabileceğim bişi olursa bende ona yardım ederim.
Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.
Arkadaşlar Panel Denemek için Kullanmadığınız Mt2 Pvp server varmı varsa Nacivat Bilgilerini ÖM den verebilir mi ? Çok Önemli. Yardım eden karşılıksız kalmaz istediği yapabileceğim bişi olursa bende ona yardım ederim.
Konu yanlış bölümde evet. Yapmak istediğiniz şey için ne host'a ne de mysql'e ihtiyacınız var. Yapmanız gereken Localhost olarak çalışmak. Kendi kullandığım Localhost programı :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
(Önerim : 2.5.10). Programı kurarken Port'unuzu 8080 yapınız. Edit'lemek istediğiniz script'in yani panelin ayarlarını yapınız. Ip kısmına localhost yazacaksınız. Şifre kısmına ise koyduğunuz şifreyi. Sıra geldi MySQL'e. Herhangi bir tane ServerFiles indirin ve MySQL dosyalarını kullanın. AppServ/MySQL/data kısmına ServerFiles'ın MySQL'inde ne varsa yapıştırın. Eğer yapamazsanız Skype üzerinden yardım edebilirim. İyi forumlar.Hocam Skype Ekler misin Ordan devan edelim ?
Ekledim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)