xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Evrim Parşomeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fufkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

slm Evrim Parşomeni nerden düşer ben oyunu tm bilmiyorumda bilen biri sibana yardımcı olabilirimi

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

slm Evrim Parşomeni nerden düşer ben oyunu tm bilmiyorumda bilen biri sibana yardımcı olabilirimi
Kızıl orman, hayalet ormanını v.s. yerlerde tek tek metin aramak istemiyorsanız ve yeterli düzeyde bir grubunuz var ise ortalama 5-10 kişi(+110 level-Minimum 4 kişi) olmak üzre grubunuzu kurduktan sonra Kristal odaya girebilirsiniz.
Kristal odada öncelik olarak ejderhayı kesmeniz gerekmektedir, ardından metinleri kesebilir rahatlıkta binek,evrim ve mutasyonları düşürebilirsiniz.Metinleri kesmeden önce slotları keserseniz hem lagtan kurtulursunuz hemde vakit kazanırsınız.
Kristal odaya girmeden önce vaktin binek saati olup olmadığına dikkat edin aksi taktirde düşüremezsiniz.
İçeride kalma süreniz 1 saat diye biliyorum.

Kristal odaya gitmek için ışınlanma yüzüğüne sağ tıklamanız gerekiyor.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Ardından Serbest Bölgeler 3'e tıklayın.
Normalde Kristal Oda Kapısına tıklayarak gidiliyor. Fakat bir sorundan dolayı Örümcek Barones Kapısı'na tıklayarak gidiyoruz.
Kristal Oda Kapısındasınız. Giriş yapmak için Sura Ruhu'na tıklayın.
Kristal Odaya Gir dedikten sonra talimatlara uyarak ilerlerseniz rahatlıkla Binek,Evrim ve Mutasyon parşomeni düşürebilirsiniz.

Kolay gelsin,İyi Forumlar
:o
Kızıl orman, hayalet ormanını v.s. yerlerde tek tek metin aramak istemiyorsanız ve yeterli düzeyde bir grubunuz var ise ortalama 5-10 kişi(+110 level-Minimum 4 kişi) olmak üzre grubunuzu kurduktan sonra Kristal odaya girebilirsiniz.
Kristal odada öncelik olarak ejderhayı kesmeniz gerekmektedir, ardından metinleri kesebilir rahatlıkta binek,evrim ve mutasyonları düşürebilirsiniz.Metinleri kesmeden önce slotları keserseniz hem lagtan kurtulursunuz hemde vakit kazanırsınız.
Kristal odaya girmeden önce vaktin binek saati olup olmadığına dikkat edin aksi taktirde düşüremezsiniz.
İçeride kalma süreniz 1 saat diye biliyorum.

Kristal odaya gitmek için ışınlanma yüzüğüne sağ tıklamanız gerekiyor.
39l0qO.png

Ardından Serbest Bölgeler 3'e tıklayın.
Gv4V97.png

Normalde Kristal Oda Kapısına tıklayarak gidiliyor. Fakat bir sorundan dolayı Örümcek Barones Kapısı'na tıklayarak gidiyoruz.
rgNrpm.jpg

Kristal Oda Kapısındasınız. Giriş yapmak için Sura Ruhu'na tıklayın.
39l0MM.png

Kristal Odaya Gir dedikten sonra talimatlara uyarak ilerlerseniz rahatlıkla Binek,Evrim ve Mutasyon parşomeni düşürebilirsiniz.

Kolay gelsin,İyi Forumlar
:o

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri