SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Tekrar Bannım Açıldı xD

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NightWolf1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kardeş Bizim Seninle Bi Alıp Vermediğimiz BirŞey Yok Neden Sana Böle Brşey Yapalım.

delgadoya zaten güvenen adam hala kavga arıyor konusuyoruz dedim kabul ediyorum en alltaki kelimenin photshop olmadığı ne malüm yormıcam burda 50 kere yazsam bile inanmıcaksınız zaten delgadoyla atısıyorduk gıcık olmuş biri bana ahbe nerden nreye ben metin2.bizdeydim beni ordan tanıyan tanıdı yönetim bile ne yaptıklarımı aslen ben yönetimi 2007den beri tanırım küfür ediyorlar uyayırdık metin2.biz zamanın üyesiyiz zaten orda güven kazanamadıysam bu saatten sonra burda hiç kazanamam siz fatih daha önceden tanıdığınız için hatta öyle düşünüyorsunuz ben burda ne olayların olup olmadığını çok iyi biliyorum eski siteden vs.. gündeme getirdiğiniz konu bunlar olsun siz bilirsiniz hala polemik yaratıyorsunuz ya öyle olsun bakalım

Beni burda konuşturma hem iki yüzlülük yapıyosun ondan sonra işi duygu sömürüsüne vuruyorsun?Metin2.bizden olan tek sen misin sanıyorsun.Artistliğin kime senin?Ne adamlar geldi geçti senin haber varmıdır bilmiyorum.Ama metin2.bizde emeğinin geçmiş olması onlar için birşeyi değiştirmedi.

alaycı bir şekilde anlatmışsın kaç kere kapandı açıldı diye ban yemek hiçte komik birşey deyil... Biraz Saygılı Ol :ka19:

Son düzenleme:
delgadoya zaten güvenen adam hala kavga arıyor konusuyoruz dedim kabul ediyorum en alltaki kelimenin photshop olmadığı ne malüm yormıcam burda 50 kere yazsam bile inanmıcaksınız zaten delgadoyla atısıyorduk gıcık olmuş biri bana ahbe nerden nreye ben metin2.bizdeydim beni ordan tanıyan tanıdı yönetim bile ne yaptıklarımı aslen ben yönetimi 2007den beri tanırım küfür ediyorlar uyayırdık metin2.biz zamanın üyesiyiz zaten orda güven kazanamadıysam bu saatten sonra burda hiç kazanamam siz fatih daha önceden tanıdığınız için hatta öyle düşünüyorsunuz ben burda ne olayların olup olmadığını çok iyi biliyorum eski siteden vs.. gündeme getirdiğiniz konu bunlar olsun siz bilirsiniz hala polemik yaratıyorsunuz ya öyle olsun bakalım

afedersiniz ama ... lan göt ne kadar yalancısın ne photo shopu ya adama bak photo shop dio alahım ben bikere daha photo shopu okadar iyi bilmioyurum rezil olunca anca hemen kafadan salla msn gelince serefsiz niye paylasıon fotoları demeyi bil sen işte cok korkaksın sözünün arkdasında duramıyosun anca arkdadan küfür ediyorsun tek bildigin bu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri