Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Dün ticket attık dediğiniz şey yukarda yazmasına rağmen sunucu ve isim belirt dediniz tamamdır dedim yazdım sonra siteye gir orda yazıyo suçun dediniz girdim gene bişey yok videolar zaten izlenmiyo ne saçma iş ise benim durduk yere emeklerim gitti kimse bi bilgi vermiyo biri buraya allah rızası için türkayı etiketlesin türkay dışında hiç biri bi iş yapmıyo.
Burada belirttim herşeyi.
Burada belirttim herşeyi.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
@Shorty;Dün ticket attık dediğiniz şey yukarda yazmasına rağmen sunucu ve isim belirt dediniz tamamdır dedim yazdım sonra siteye gir orda yazıyo suçun dediniz girdim gene bişey yok videolar zaten izlenmiyo ne saçma iş ise benim durduk yere emeklerim gitti kimse bi bilgi vermiyo biri buraya allah rızası için türkayı etiketlesin türkay dışında hiç biri bi iş yapmıyo.
Burada belirttim herşeyi.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hesab devir işlemleri yaparken video aldiniz mi ve hesab devir alirken hesabi araştirdiniz mi oyun kuralarinda yaziyor hesab devir alınırken yapılan hiç bişeyden oyun yöneticileri sorumlu değildir diye madde var ve eğer dediğiniz şekil de eski sahibi yapmış ise suçu kabul etmiş oluyorsun ne yazik ki....
Hesab devir işlemleri yaparken video aldiniz mi ve hesab devir alirken hesabi araştirdiniz mi oyun kuralarinda yaziyor hesab devir alınırken yapılan hiç bişeyden oyun yöneticileri sorumlu değildir diye madde var ve eğer dediğiniz şekil de eski sahibi yapmış ise suçu kabul etmiş oluyorsun ne yazik ki....
kardeşim iş basında ayık olun

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...