Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
arkadaşlar biglisayarıma winheck.exe virüsü bulaşmış görev yöneticisi işlemlerden gördüm araştırdım webden bulaşan bi virüsmüş. bilgisayarımdan cıkmıyor nerde olduğunuda bilmiyorum Avira Free Antivirüs kullanıyorum onu bulmuyor silmiyor. işlemlerde gözüküyor araştırdım bilgisayarı yavaşlatıyormuş windows dosyalarına zarar veriyormuş işlemlerden sonlandırıyorum 2sn sonra tekrar geliyor yardım edin nasıl silebilirim bilgisayarımdan nasıl temizleyebilirim birdaha gelmemesi için.
arkadaşlar biglisayarıma winheck.exe virüsü bulaşmış görev yöneticisi işlemlerden gördüm araştırdım webden bulaşan bi virüsmüş. bilgisayarımdan cıkmıyor nerde olduğunuda bilmiyorum Avira Free Antivirüs kullanıyorum onu bulmuyor silmiyor. işlemlerde gözüküyor araştırdım bilgisayarı yavaşlatıyormuş windows dosyalarına zarar veriyormuş işlemlerden sonlandırıyorum 2sn sonra tekrar geliyor yardım edin nasıl silebilirim bilgisayarımdan nasıl temizleyebilirim birdaha gelmemesi için.
Normal virüs programlarının bile silemediği virüsleri temizleyen bir kaç program vereceğim, büyük ihtimalle işini görür ben hep bu programları kullanırım.
- adwcleaner
- combodo
- combofix
%100 sonuç alırsın bu programları dene, iyi forumlar.
ßéLa_07;18030076' Alıntı:Normal virüs programlarının bile silemediği virüsleri temizleyen bir kaç program vereceğim, büyük ihtimalle işini görür ben hep bu programları kullanırım.
- adwcleaner
- combodo
- combofix
%100 sonuç alırsın bu programları dene, iyi forumlar.
Çok Teşekkür ederim kardeşim combofix i kullandım nasıl sildiğini bile farketmedim işlemlere baktım gitmiş

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...