Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar bu benim sitenizdeki ilk paylaşımım ama size çok yararlı olabileceğini düşünüyorum...
Neyse konuya geçelim:
Şimdi herhangi bir köyde demircinin yanına gidip orada bekliyoruz.Beklerken Auto Pick botunu çalıştırıyoruz.Amacımız:Bazı arkadaşlar itemlerini demircinin üstüne koyayım derken yanlışlıkla yere atıyorlar.Vesizde o civarda bulunduğunuz için ve Auto Pick de açık olduğu için o yanlışlıkla yere attığı itemi hemen kapabiliyorsunuz.
İşte böyle arkadaşlar.Ben bu yöntemle 1 tane +4 K.D Pala Bircok zırh ve 4 tane de Dolunay kazandım.
Ama bir uyarı:Eğer başkalarının emeklerini çalmak istemiyorsanız bu yöntemi pek kullanmayın.Ben sadece konuyu anlatırım yapıp yapmamak size kalmış...Vicadanınızla siz uğraşırsınız sonra...
Neyse arkadaşlar hepinize iyi item kasmalar kolay gelsin.
Saygılarımla...
Not:Kesinlikle alıntı değildir kendim çabalayarak ve uğraşarak buldum...
+ Rep Pls...
Neyse konuya geçelim:
Şimdi herhangi bir köyde demircinin yanına gidip orada bekliyoruz.Beklerken Auto Pick botunu çalıştırıyoruz.Amacımız:Bazı arkadaşlar itemlerini demircinin üstüne koyayım derken yanlışlıkla yere atıyorlar.Vesizde o civarda bulunduğunuz için ve Auto Pick de açık olduğu için o yanlışlıkla yere attığı itemi hemen kapabiliyorsunuz.
İşte böyle arkadaşlar.Ben bu yöntemle 1 tane +4 K.D Pala Bircok zırh ve 4 tane de Dolunay kazandım.
Ama bir uyarı:Eğer başkalarının emeklerini çalmak istemiyorsanız bu yöntemi pek kullanmayın.Ben sadece konuyu anlatırım yapıp yapmamak size kalmış...Vicadanınızla siz uğraşırsınız sonra...

Neyse arkadaşlar hepinize iyi item kasmalar kolay gelsin.
Saygılarımla...
Not:Kesinlikle alıntı değildir kendim çabalayarak ve uğraşarak buldum...
+ Rep Pls...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)