HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Özel mesajdan saçma sapan konuşmayın arkadaşlar. Magicsoft adlı üye arkadaşım panel elinde varsa sadece bana ö.m'dan atma. Ve attıgın linkin jotti ve virüstotalda taramasını yaptırıp konunu açabilirsin. Birde ukala gibi cevap veriyorsun paneli paylaşınca başıma bela oluyorlar. İstemediğin kişiyi engelleme sistemi mevcut forumda lütfen kimseyi s*l*k yerine koymaya çalışma.
Saygılarımla.
Sana iyilik yapanda kabahat zaten
sen atılan yorumları düzgün okumuyorsun galiba. xxerdo'nun verdiği kodla bende yaptım siteyi ancak bazı yerlerinde birleşmeler oldu iç içe geçmeler. Birde ben yaptım diye seviniyosun
erdo kodu paylaşmasa yapabilirmiydin orası tartişılır
erdonun paylaştıgı kodu kopyala yapıstır yapıp buraya atmayın arkadaşlar. Ben crysis'ın 1e 1 panelini arıyorum. (Yoksa erdonun paylaştıgı kod ile bende yaptım zaten.)sen atılan yorumları düzgün okumuyorsun galiba. xxerdo'nun verdiği kodla bende yaptım siteyi ancak bazı yerlerinde birleşmeler oldu iç içe geçmeler. Birde ben yaptım diye seviniyosun
erdo kodu paylaşmasa yapabilirmiydin orası tartişılır
erdonun paylaştıgı kodu kopyala yapıstır yapıp buraya atmayın arkadaşlar. Ben crysis'ın 1e 1 panelini arıyorum. (Yoksa erdonun paylaştıgı kod ile bende yaptım zaten.)
Aynısına benzetirdim ama hiç gerek yok iyilik yaramıyor çünki
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)