HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle bu konuya bir files yüzüne girdim
beğendığim bi filesin reklamını vermıyım depoya item atma sorunu vardı bende bunu kendı yöntemlerımle çözdüm o filesten bu konuya gelecek arkadaşlar
mesela siz allwipin gamesini düz atyodunuz kostum ve takılabn ıtemler gözukmuyodu onun ful cılletını atınca gözukuyordu normal cilientını atınca aynı sorun meydana geliyordu ben ona tekrar valentınanın clıentı ıle gırıs yaptım ve o takılan ıtem sorunu nuda çözdüm nasıl çözdün diye sorucak olursanız bu vilentina gameyı duzenlerken 4 edvanteri eklmeıs ancak 5. edvanterı kaldırmamıs eklerken ve bu sorunda edvanter çakısmasına denk gelyo depodakı ıtem kayboluyor bende valentınanın orjınal cılıentını edıtledım ve ve 4. edvanterleri alwipin locale ve rootlarına göre ayarladım ve giriş cilientını degıstım ve sorunsuz çalısmak ta sıze suan sorunsuz olarak verıyorum bütün dosyarlı sadece verdıgım cilient ful packdtır onu kullanmanız yeterlı sadece gameyı kullanacaklar sadece cılıent ala bılırler ancak valentınanın fılesını ındırmıs olanlar verdıgın ful cılıentı kullansınlar ...
yapılışı
ilk önce filezillaya login oluyoruz
usr/game/share ye giriyoruz
ordakı game ile db yı komple sılıyoruz ve bneım verdıgım dosyanın ıcınde deki game dbyi atıyoruz
game ile db nin izinlerini 777 yapıyoruz ve reboot atıyoruz
değişen tekşey 5 edvanter olcak valentına dakı butun özellikleri kullana bıleceksiniz
ii forumlar + repimi isterim
yarar lanıpta teşkkür etmeyen harbi ayıp eder.....:ka24:
LİNK:
VİRUS TARAMASI
beğendığim bi filesin reklamını vermıyım depoya item atma sorunu vardı bende bunu kendı yöntemlerımle çözdüm o filesten bu konuya gelecek arkadaşlar
mesela siz allwipin gamesini düz atyodunuz kostum ve takılabn ıtemler gözukmuyodu onun ful cılletını atınca gözukuyordu normal cilientını atınca aynı sorun meydana geliyordu ben ona tekrar valentınanın clıentı ıle gırıs yaptım ve o takılan ıtem sorunu nuda çözdüm nasıl çözdün diye sorucak olursanız bu vilentina gameyı duzenlerken 4 edvanteri eklmeıs ancak 5. edvanterı kaldırmamıs eklerken ve bu sorunda edvanter çakısmasına denk gelyo depodakı ıtem kayboluyor bende valentınanın orjınal cılıentını edıtledım ve ve 4. edvanterleri alwipin locale ve rootlarına göre ayarladım ve giriş cilientını degıstım ve sorunsuz çalısmak ta sıze suan sorunsuz olarak verıyorum bütün dosyarlı sadece verdıgım cilient ful packdtır onu kullanmanız yeterlı sadece gameyı kullanacaklar sadece cılıent ala bılırler ancak valentınanın fılesını ındırmıs olanlar verdıgın ful cılıentı kullansınlar ... yapılışı
ilk önce filezillaya login oluyoruz
usr/game/share ye giriyoruz
ordakı game ile db yı komple sılıyoruz ve bneım verdıgım dosyanın ıcınde deki game dbyi atıyoruz
game ile db nin izinlerini 777 yapıyoruz ve reboot atıyoruz

değişen tekşey 5 edvanter olcak valentına dakı butun özellikleri kullana bıleceksiniz

ii forumlar + repimi isterim
yarar lanıpta teşkkür etmeyen harbi ayıp eder.....:ka24:
LİNK:
VİRUS TARAMASI
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)