noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Üstünel THE END!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cix12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 178

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

534072_detay.jpg

Galatasaray yönetiminde sular durulmuyor... Önce Ali Haşhaş-Haldun Üstünel restleşmesinin sonrasındaki istifa depremi, araya sıkışan Cemal Özgörkey-Yiğit Şardan olayı, geçtiğimiz hafta Işın Çelebi ile Yiğit Şardan arasındaki tartışmalar ve huzurlarınızda yeniden Haldun Üstünel krizi... İşte bu kavgalarla alevlenen Galatasaray`da başkan Adnan Polat, bir tarafta yangın söndürme çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan da barış mesajlarına cevap vermediği gerekçesiyle yardımcısı Haldun Üstünel`i defterden silmeye hazırlanıyor.

Polat`ın Futbol A.Ş`deki yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Haldun Üstünel`den şimdilerde bir istifa kararı daha beklediği öğrenildi. Başkan, yönetim içindeki huzursuzluğun artık Üstünel`in istifa etmesiyle noktalanacağına inanıyor ve bu sebeple de genç yöneticinin görevinden ayrılmasını bekliyor.

‘YÖNETİCİLİKTEN İSTİFA ETMEM`
İşte bu iddia Sarı-Kırmızılı camiada ayyuka çıkarken, Polat`ın Üstünel`e “Ya Futbol A.Ş`deki istifanı geri al ya da Galatasaray Yönetim Kurulu üyeliğinden de istifa et“ çağrısında bulunduğu ortaya çıktı. Ancak Üstünel`in bu çağrıya, “Yönetim kurulu görevimden asla istifa etmem“ şeklinde cevap verdiği ifade edildi. Bütün bu yaşananlardan sonra Üstünel`in yöneticilik görevinden istifa edip etmeyeceği camiada merak konusu oldu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri