HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Ben bu oyuna Bir umutla basladim belki eglenirim güzel arkadaslar edinirim diye ama Malesef Olmadi Ama yinede kimseye hakaret ve küfür edicek degilim bu benim yapim Carim yok oldu sadece 1 gün icinde nasil oldu bilmiyorum ama kimseninde umursadigi yok yöneticiler ben parami alirim işime bakarim diyolar nediyebilirm sadece kırgınım NYSE HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN BEN BETÜL VEYA OYUNDA BİLDİGİNZ KADARİYLA OleySa Hepinize İyi oyunlar iyi forumlar Sonucta carim geri gelmicek en azindan Şunlari paylasim Son anilarim
GÜZEL LONCA MASAL![]()
![]()
![]()
Reel hayatınızda başarılar dilerim
Hepinize Tesekkur ederim Birakma diyenler Olmuyor ve car haksiz yere bir günde gidiyorsa ben napiyim bu oyunun acigi önce item gitti dedim sonra car gidiyor bu işte sizce tuhaflik yokmuu Neyse hersey herkesin gönlünce olsun ben yapamadim insllah siz basarili olabilirsiniz iyi forumlar
Hepinize Tesekkur ederim Birakma diyenler Olmuyor ve car haksiz yere bir günde gidiyorsa ben napiyim bu oyunun acigi önce item gitti dedim sonra car gidiyor bu işte sizce tuhaflik yokmuu Neyse hersey herkesin gönlünce olsun ben yapamadim insllah siz basarili olabilirsiniz iyi forumlar
bırakma diyenlere kulak asma hemen bırak git
Herkesin Düşüncesine Saygi duyuroum Hersey OLCAGİNA VARİR AMA nasil böyle oldu bn anlamadim yani bir anda car nasil gidebilir ucuyor mu cok ilginc neyse nediyim
Herkesin Düşüncesine Saygi duyuroum Hersey OLCAGİNA VARİR AMA nasil böyle oldu bn anlamadim yani bir anda car nasil gidebilir ucuyor mu cok ilginc neyse nediyim
forumda konu açarak sorununu çözen hiç kimse görmedim kaç yıldır ticket at sürekli açılırsa öyle açılır çar diğer türlü yapabilecek bişeyin yok herkes için bu böyledir