Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
ÖnceLLikle Yanlış İfade eddiysem kendimi veya sordunuz soruyu yanlş cevapladıysam özür dillerim ama bana iteminiz incelendi envaterinizde görülüyor diyorsunuz o itemden 2 tane wardı bitanesi suram takıyor bitaneside savaşcımdaydı bitanesii satıcaktım bitaneside takıcaktım ben yaygara yapmıyorum hakkımı arıyorum.
Ben size " sizin hesabınız " incelendi demedim ve yaygara konusunda size özel bir şey demedim dikkat ederseniz genel olarak gelen bu taleplerin çoğu yanlış ve geç cevap almanızın nedeni de bu taleplerin incelenmesi.Yanlış talep atanlar yüzünden siz geç cevap alıyorsunuz ben bunu diyorum size veya başkasına özel bir cümle kurmuyorum.Yanlış anlamayın lütfen.Ayrıca incelemeyi yapacak 2 görevli var bunlar Admin ve Shorty'dir.Destek sistemindeki diğer hiç bir görevli bende dahil böyle bir araştırma ve inceleme yapamaz.Size özel şeyler söylemiyorum yanlış anlamayın lütfen ve sizin bu tarz konudaki muhatabınızda dediğim gibi Admin Ve Shorty'dir.
Ben size " sizin hesabınız " incelendi demedim ve yaygara konusunda size özel bir şey demedim dikkat ederseniz genel olarak gelen bu taleplerin çoğu yanlış ve geç cevap almanızın nedeni de bu taleplerin incelenmesi.Yanlış talep atanlar yüzünden siz geç cevap alıyorsunuz ben bunu diyorum size veya başkasına özel bir cümle kurmuyorum.Yanlış anlamayın lütfen.Ayrıca incelemeyi yapacak 2 görevli var bunlar Admin ve Shorty'dir.Destek sistemindeki diğer hiç bir görevli bende dahil böyle bir araştırma ve inceleme yapamaz.Size özel şeyler söylemiyorum yanlış anlamayın lütfen ve sizin bu tarz konudaki muhatabınızda dediğim gibi Admin Ve Shorty'dir.
Merhaba yanlış anlama için kusura bakmayın ama bana 2 görevli incelleme yapabilir diyorsunuz ben shorty.mesaj yolladım 15 gün dür dönüs yapmadı ?? benim elimden ne gelicek görevliler iletmese o item heba olucak 15 gündür incelleme olmadı bizim hakkımız olanı istiyoruz sizden. vede emeği artık biri incelensin 15 gün oldu emeğimi alana kadar hakkımı Savuncam yetter artık.
@Shorty; @admin; Artık Şu soruna Dur Deyin. 16 17 gün oluyor İtem kayboluyor sizden yardım istiyoruz. TİÇKETE öyle oyunda sorun yok diyorlar üst yetkiliye İletmiyorlar. Sorun Yok Deyip Gönderiyorlar. İncelemeden edmeden YOK ÖYLE SORUN DEYİP TİÇKETEN YARDIM ALAMIYORUZ. BURDAN YARDIM İSTİYORUZ 17 GÜNDÜR SİZDEN HAKKIM OLAN KAYBOLAN İTEMİ İSTİYORUM YANİ 17 GÜNDÜR ŞU SORUNA EL ATMAK ZOR MU YOĞUNSUNUZ ANLIYORUM. AMA ARTIK YETTER. HAKKIM OLANI WERİN ARTIK.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...