mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

konfigürasyon hatası !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lookup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar sadece bende mı oluyor yoksa baska arkadaşlarda da oluyormu bılmıyorum ama özellikle geceleri oyuna gırmeye calıstıgımda hep bu hatayı alıyorum :

konfigürasyon uzaktan acılamadı .

İnternetten bıraz arastırdım nasıl duzeltebılırım dıye dns ayarlarını falan da degıstırdım ama bır turlu ıse yaramadı . Sizden cözüm önerilerinizi beklıyorum .

Şimdiden teşekurler....

Cevap: Torrent hata verdiğinde oyunun yüklü olduğu klasöre gitip patchupdater adlı dosyayı çalıştır..Sorunun düzelicektir..

- İnternetinize rest atınız

Kardeşim Metin2Nin İçinde Bulundugu Errorloga bas hata versin sonra mt2'yi açabilirisin

Denermisiniz çözülmezse yazınız

Yok olmuyor kafayı yiyecem :(
Oyunu aç hata vermeden görev yöneticisini aç, işlemlere tıkla metin2.exe yi sonlandır,
Sonra hemen ardından modemi resetle tam olarak internet gelene kadar bekle,
İnternet geldikten sonra oyuna girme hemen pc ye reset at..Birde böyle dene, güvenlik duvarı açıksa onuda kapatı ver.

bir türlü anlayamıyorum sabahları oyuna rahat bır sekılde gırebılıyorum ama aksam saat 21.00 dan sonra bırseyler oluyor konfigürasyon hatası almaya başlıyorum .

Dün gece herseyı denedım ama oyuna bır turlu gıremedım bugun ıkındı vakıtlerınde oyuna tekrar gırıs yapmayı denedım bu sefer hıc bır problemle karsılasmadım takı saat 21:00 a kadar . Şimdi yine aynı hatayı alıyorum oyuna bağlanamıyorum .

Bunun mantıklı bır izahi varmı sadece ben mı yasıyorum boyle sacma bır olayı :(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri