HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
:ka19: :ka19: :ka19: Öncelikle HERKESE İİ FORUMLAR BÜTÜN MARKET PANELLERINE BAKTIM HEPSINDE AYNI SORUN VAR bu süreli eşya koyma sorunu en nefret ettıgım sorunlardan bır tanesı
ne kadar ugraşssam da çözmedım
hayır server kardeşlerim :
sizden isteyecegım bana bu sorun olmayan açıksız ii bi market paneli varsa elinizde upload etmenızı rica ediyorum
yalakalık yaptıqımı düşünmeyım mütevazi sözlerimle içden diyorum benı bu sorundan kurtaran harbi adamın dibi :l03: :l03: :l04: veyatta bu sorununu çözumude olabılır :m08:
ne kadar ugraşssam da çözmedım
sizden isteyecegım bana bu sorun olmayan açıksız ii bi market paneli varsa elinizde upload etmenızı rica ediyorum
yalakalık yaptıqımı düşünmeyım mütevazi sözlerimle içden diyorum benı bu sorundan kurtaran harbi adamın dibi :l03: :l03: :l04: veyatta bu sorununu çözumude olabılır :m08::ka19: :ka19: :ka19: Öncelikle HERKESE İİ FORUMLAR BÜTÜN MARKET PANELLERINE BAKTIM HEPSINDE AYNI SORUN VAR bu süreli eşya koyma sorunu en nefret ettıgım sorunlardan bır tanesıne kadar ugraşssam da çözmedım
yalakalık yaptıqımı düşünmeyım mütevazi sözlerimle içden diyorum benı bu sorundan kurtaran harbi adamın dibi :l03: :l03: :l04: veyatta bu sorununu çözumude olabılır :m08:
Dediklerinin hepsini bu Mhms de var dostum :smile:
MHMS Panelini kullanmanı öneririm herşey kendi içerisinde 17+Tema,Market,Ticket,vs.
http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-panel-web/3314653-dev-konu-dev-mhms-sistemi-17-a.html
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...