HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben Dün Gece Bayan Ayyıldız Saç Aldım Çok Guzelde Bır Efsun Getırdım Kafama Takdıgımda Ise Kafam Kel Olarak Gozukuyordu Sekıl Olarak Hıc Hos Degıl Gelen Geçen Dalga Gecıyor Zaten
Bu Bugu Bır An Once Kaldırabılır Mısınız ? Dıger Saç Stıllerı Bayan-Erkek Fark Etmeden Cınsıyete Gore Sekıl Degıstırebılıyor ?
@erdema; @Shorty; @DN Angel;
Bu Bugu Bır An Once Kaldırabılır Mısınız ? Dıger Saç Stıllerı Bayan-Erkek Fark Etmeden Cınsıyete Gore Sekıl Degıstırebılıyor ?@erdema; @Shorty; @DN Angel;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kardeşim kadın başlıklarını erkeğe takınca hep böyle olur karakterini kadın yaparak kullanırsan görünür 

Her Karakterde Saç Seklı Degısıyor Mını Mohıkan Olsun Çöl Baslık Olsun Ayyıldız Da Degısmelı Kız Karakter Kullanmak Istemem Daha Dogrusu 

Her Karakterde Saç Seklı Degısıyor Mını Mohıkan Olsun Çöl Baslık Olsun Ayyıldız Da Degısmelı Kız Karakter Kullanmak Istemem Daha Dogrusu![]()
Marketten çekilenlerinki değişiyor sanırım ayyıldız hariç denizden tutulan saçlarda da istisna var lakin %90 değişmiyor bu bug değil
Marketten çekilenlerinki değişiyor sanırım ayyıldız hariç denizden tutulan saçlarda da istisna var lakin %90 değişmiyor bu bug değil
Buda Marketten Çekıldı Zaten.