Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Whaff Rewards [Geniş Anlatım]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pcx1997
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 725

pcx1997

Level 1
Üye
Konular
14
Online süresi
4m 9s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 1 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
71
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Bugun Whaff Rewards Uygulamasıyla Android Telefonumuzda Para Kazanmayı Geniş Bir Şekilde Anlatacagım.
👍
Konu İçerigi;
1.Whaff Rewards Nedir.
2.Nasıl İndiririm Üye Olurum.
3.Ücret Ödermiyim Hangi Mataryelleri Gerekli.

4.Ne Kadar Kazanirim.Nasıl Kazanırım.
5.Paramı Nerelerde Kullanabilirim.
6.Kolay Kazanma Taktikleri Nelerdir.​

Sorular;
1.Whaff rewards android tabanlı bir "Bugun Bana Yarın Sana" tipi Oturdugunuz Yerden Para kazanmanıza Yarıyan
Bir uygulamadır.

2.Google Playstore'dan ucretsiz olarak indirebilirsiniz.
Uygulamayı acınca dilerseniz facebook dilersenizde gmail hesabınızla baglanabilirsiniz Ha yok ben kendi hesabımı kurarım derseniz tutanda yok😀

3.Kesinlikle ekstra bir ücret odemezsiniz.Sadece Android Telefonunuz Olması Yeterlidir.

4.Ne Kadar Kazanacagınızı isterseniz Resimlerle Acıklayayım.
AAOaaQ

Elin Gavurunun Gunluk Kazancı.
Yvd0Xa

Elin Gavurunun Toplam Hasılatı.(Biliyorum Biraz Garip Ama Gunluk 25 Dolar Kazanıyor.Nımıssız.)

5.Paranızı İsterseniz Paypal Aracılıgıyla İsterseniz Amazon Gift card isterseniz Facebook Gift Card İstersenizde Playstore Gift Card olarak alabilirsiniz.
Yanlız belirli miktarda bir paradan sonra alabilirsiniz.min 10.30 dolar.

6.Heh... Simdi geldik zurnanın zart dedigi yere.Nasıl Kolay Bir Sekilde Para Kazanırım.
Adım 1-Referans Sistemiyle.Referans sistemi nedir peki?
Referans sistemi size verilen kodla Baska bir arkadası nızın kayıt olmasıdır.O kodla kayıt olundugu takdirde hem kayıt olan hemde kodun sahibi 0.30 cent kazanır.(Senin Meselede Simdi Anlasıldı Dediginizi Duyar Gibiyim: ) ehhh...)
Adım 2-Bu adım uygulamaları indirerek kazanmaktır.Eger wifi agınız ve depolaması yuksek bir telefonunuz mevcutsa Her gun en az 2 dolar bu yontemle kazanmanız mumkun.Nasılmı;
3 Bolumden olusan uygulama reklamlarıyla

1.Premium Picks(Favorim);uygulamaları indirdiginizde bir ucret hergunse o uygulamaya girip 5 dk cık karrıstırırsanız bir ucret daha "$".

2.Whaff picks;Bu arada bir oluyor bir kez indirmeniz yetiyorama iyi para veriyor.

3.Other picks;Bu ise farklı reklam sitelerinden indirilen uygulamalardır.Wifi agınız varsa bundan iyi para kaldırırsınız.
Herhangi bir hilesi ise mevcut deildir.Cheat engine filan demeyin hesabınız kapanır.

Arkadaslar Benden Bu Kadar Emegime Saygı Olarak Referans Kodumla Uye Olursanız Cok Sevinirim.
Referans Kodum;AX85407

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri