HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İşsizlik kavramı bu olsa gerek :S
Arkadaş böyle şeyleri çok takip ediyor anlaşılan![]()
Ulan huso

Çözme oranları zaten yeterince düşük daha ne yapılcak ne kadar düşürcekler. Çözme oranları şuan da iyi emeklerimizi çöp etme çabasındasınız saçmalamışın buraya gelip ban felan zaten her neyse iyi forumlar.savasçı karakteri oynuyorum. sözde açıksız savunması var ama şu çözmecilerden nefret ediyorum. lütfen şuna bi çözüm bulun hesabı diziyoruz, 2 çözmeci geldimi yatıp gidiyoruz ve buda çok canımı sıkıyor bide artislik yapıyorlar ya deli oluyorum. allah askına bu olay ban suçu felan olsun 2 çözmeci aynı anda salladımı ban atılsın olamaz mı böyle birşey.
Konu 24 saat de iyi tartışılmış duyan gelmiş heralde 
Bir yanlış anlaşılmayı düzelteyim aynı şeyi skype grubundada tartıştık.
Amacımız oyunda tekel becerilerin olması değil çözme eğer 4k vuruyorsa diğer becerilerinde 4k vurması gerekir yada tüm beceriler 2k vuruyorsa çözme 4k vuruyorsa normal seviyesi ne ise o seviyeye çekilir.
Şuan zaten planda şu tarihde bu değişiklik yapılacak diye bir not yok o yüzden çözmeyi oyundan silin gibi yersiz bir tartışma ortamı yaratılmasın ben zaten oyundaki arkadaşlarla skype üzerinden devamlı iletişim halindeyim insanların düşüncelerini almadan böyle bir değişiklik yapılmaz zaten

Bir yanlış anlaşılmayı düzelteyim aynı şeyi skype grubundada tartıştık.
Amacımız oyunda tekel becerilerin olması değil çözme eğer 4k vuruyorsa diğer becerilerinde 4k vurması gerekir yada tüm beceriler 2k vuruyorsa çözme 4k vuruyorsa normal seviyesi ne ise o seviyeye çekilir.
Şuan zaten planda şu tarihde bu değişiklik yapılacak diye bir not yok o yüzden çözmeyi oyundan silin gibi yersiz bir tartışma ortamı yaratılmasın ben zaten oyundaki arkadaşlarla skype üzerinden devamlı iletişim halindeyim insanların düşüncelerini almadan böyle bir değişiklik yapılmaz zaten