mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

çözmeciler hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cihat1762
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

o nasıl kelime kardeşim sadece kendin yaşadığın bir problemden dolayı konu açıyorsun sonra gelip abuk subuk konuşuyorsun bir de gelmiş ban sebebi olsun diyorsun sen de savaşçıyı bırak o zaman madem her sura güçlü sen de sura diz server komple sura olsun demek ki herkesin zevki farklı siz fazla çözme yiyorsunuz diye bizim o kadar uğraşıp planlayıp dizdiğimiz setler neden çöp olsun bunu düşündün mü o kadar emek veya verilen para neden boşa gitsin bunları düşündün mü herkes şuanki çözme oranlarına göre geldi baştan yeni setler dizdi masraf yaptı sen gelmiş diyorsun çok fazla çözme atıyorlar 2 kişi dalıyorlar yok iki kişi dalar ise ban sebebi olsun başka bir arzunuz var mı bey efendi :ka24:

Şu olayı istemeyen sadece ben degilim. Para olaylarınada girmişsin onada açıklık getireyim asıl olay burda bende aynı parayı vermişim sende aynı parayı vermişsin bide burdan bak

Bu konuyu açan arkadaş bazı şeylerin farkında değil sağlıklı dusunmuyor belli yani @Wocellent; Arkadaş gerekli açıklamaları yapmış onları dene sana burda savaşçı nasıl dizilir diye taktikvermek Zorunda değiliz belli ki bazı şeyler zoruna gitmiş

Moderatör tarafında düzenlendi:
Öncelikle çözme olayı git gide düşürüldü zaten dahada düşürülmesi suralar arasında 1-1 vs lerinde düzensizleşmesi getirebilir.
Son zamanlarda yeni itemlerin çıkmasıyla dahada düşüşe geçti arkadaşlarında bu konu hakkında dedigi gibi buradan bilgi edinebilirsiniz.
5 beceri hasarına karşı koyma
10 beceri hasarına karşı koyma

Yaklaşık 15 beceri hasarına karşı koyma bide tabi bunların cevherleri de gelmiş durumda ki zaten çözmeler baya baya düştü.

Zaten bir adam savunma set dizerken full zekada koyamıyor çözmenin damage(verilen zarar) ı küpe ilede dahada düşmüştür, iki itemde zeka olmaması bile 5 k çözme yada 6k kritikli 10k 11k savunma setle bide bayrak farkları var düşman bayraklarda bu oranlar dahada düşüyor 4.600 çözme yada 9.500 ,800 falan yani bu çözme ayarları bile düşük geliyor benim adıma en iyi seviyesi bu oranda olsa gerek yinede yöneticiler gözlemlerlerse denerlerse durumda anlaşılır zaten akılda birşey kalmaz.

Büyük ihtimal sana dalan kişi full Sura setlik yani (yüksek becerili +full zekalı itemler) bu şekil dalmış olmalı yada sende Titan kalkan ,yakut küpe olmamasıdır. Bu konu üzerinden buradan yardım alabilir ve bilgilenirsiniz.

Bu olay biraz şuna benzemiş 90 çift el savunmasına atakçı bir savaşçı 25 30 k vuruş yapıyor 95 çiftele 16 18k tabi 1 skili yani suraların çocugunun savunması 100 olamaya biliyor bazı becerileri yükseltmek için atak set denersin bide ozaman karşı koyarsın bunlar bahane degildir çok sağlam savaşcı 3 4 suraya yatmayan ve sura yatıran lar var bunlar tamamiyen iyi bilgilenmiş (itemler ve efsunlar konusunda) ler sizede önerim bilgilenmenizdir.

İyi Forumlar...

Şu olayı istemeyen sadece ben degilim. Para olaylarınada girmişsin onada açıklık getireyim asıl olay burda bende aynı parayı vermişim sende aynı parayı vermişsin bide burdan bak

bak kardeşim yukarıda sana güzel şekilde açıklamış yeterli gelir bence iyice ilgilen o konu ile.
ha madem ki detaylı şekilde para muhabbetine girmek istiyorsun 2 suraya öldüm diye bahsettiğin SAVAŞÇIN ile bir sura dizmek bir ve aynı tutarda olmasa gerek arkadaşlar baya doğru cevaplar yazmışlar savunma setler ile atılan çözmeleri yazmışlar oyunda minimum editleri setlere yapılan hp 30-35 k sen 2 çözmeye ölüyorsan sorun SURALAR da değil sen de bilader.
hadi herşeyi geçtim milletin ellerinden düşüremediği şeftali çiçeği suyu diye birşey var 2 suraya karşı gene ayakta kalamayıp buraya SURA karakteri hiçe sayıcak konular açıyorsan bence 2. kez düşün öyle yaz gereksiz ve sebepsiz konularla milletin burda dil döktürüp vaktini öldürme ha şuan 2 suraya ölüyorsan çözmeler düşürüldüğünde 4 sura geliriz ;)

hadi iyi forumlar ^^

Bu konuyu açan arkadaş bazı şeylerin farkında değil sağlıklı dusunmuyor belli yani @Wocellent; Arkadaş gerekli açıklamaları yapmış onları dene sana burda savaşçı nasıl dizilir diye taktikvermek Zorunda değiliz belli ki bazı şeyler zoruna gitmiş
Burdaki bir kaç kişinin kötülemesi benim zoruma gitmez sen sıkma canını

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri