Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

çözmeciler hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cihat1762
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
savasçı karakteri oynuyorum. sözde açıksız savunması var ama şu çözmecilerden nefret ediyorum. lütfen şuna bi çözüm bulun hesabı diziyoruz, 2 çözmeci geldimi yatıp gidiyoruz ve buda çok canımı sıkıyor bide artislik yapıyorlar ya deli oluyorum. allah askına bu olay ban suçu felan olsun 2 çözmeci aynı anda salladımı ban atılsın olamaz mı böyle birşey.
Çözme oranları zaten yeterince düşük daha ne yapılcak ne kadar düşürcekler. Çözme oranları şuan da iyi emeklerimizi çöp etme çabasındasınız saçmalamışın buraya gelip ban felan zaten her neyse iyi forumlar.

Konu 24 saat de iyi tartışılmış duyan gelmiş heralde :)

Bir yanlış anlaşılmayı düzelteyim aynı şeyi skype grubundada tartıştık.

Amacımız oyunda tekel becerilerin olması değil çözme eğer 4k vuruyorsa diğer becerilerinde 4k vurması gerekir yada tüm beceriler 2k vuruyorsa çözme 4k vuruyorsa normal seviyesi ne ise o seviyeye çekilir.

Şuan zaten planda şu tarihde bu değişiklik yapılacak diye bir not yok o yüzden çözmeyi oyundan silin gibi yersiz bir tartışma ortamı yaratılmasın ben zaten oyundaki arkadaşlarla skype üzerinden devamlı iletişim halindeyim insanların düşüncelerini almadan böyle bir değişiklik yapılmaz zaten

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri