HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Her ne olursa olsun kim ne yaparsa yapsın ortada bir emek var, ve bu emeğin wareze düşmesi gerçekten can sıkıcı bi durum. Hiç kimse emeğinin böyle heba edilmesini istemez, @DevSheen; kardeşim yapman gerekeni yaptın, başkalarının prim yapmasına müsade etmemeliydin, seni tebrik ediyorum yaptıgın herşeyi görüyoruz, kimin ne oldugunuda biliyoruz, sen bu yolda başarılısın ki sayfalarca mesaj atıldı konuna, herneyse başarılarının devamını dilerim, bu olay seni yıldırmasın daha sağlam sistemleri yapabilme kabiliyetin var kolay gelsin![]()
Teşekkür Ederim Kardeşim Ben Beş Para Etmeyen İnsanları Kaale almıyorum hadi bu sefer dosyaları kullandılar ee benden dosya alamayınca nasıl prim yapıcaklar ? Ben Yeni Sistemler Yine Yapıcağım elbet ama onlarda lafla kandırmaya çalışıcak milleti

@qecekondu06; @lanetadam; @Vectors; @casuscrazy2; Nin Çenesiyle Baş Edemiyorum boş laf yapıp konuyu kirletiyor.
Moderatör tarafında düzenlendi:
@qecekondu06; @lanetadam; @Vectors; @casuscrazy2; Nin Çenesiyle Baş Edemiyorum boş laf yapıp konuyu kirletiyor.
Rep verme butonunun hemen yanında şikayet et butonu var.Butonla şikayetinizi açıklarsanız yönetici konuyu inceler ve gereken neyse onu yapar.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Rep verme butonunun hemen yanında şikayet et butonu var.Butonla şikayetinizi açıklarsanız yönetici konuyu inceler ve gereken neyse onu yapar.
3. kez şikayet ettim yetkili gelince halledicektir. Amma çok can yakmışım 30 sayfa yorum var.
3. kez şikayet ettim yetkili gelince halledicektir. Amma çok can yakmışım 30 sayfa yorum var.
Yöneticiler aktif olmayabilir, aktif olup müsait olmayabilir veya başka işi olabilir, başka bir konuyu inceliyorda olabilir.Buton ile mesajı şikayet ettiyseniz mutlaka bir yönetici müsait olunca konuyu inceler.Tek yapmanız gereken beklemek, tartışmayı devam ettirmeyin lütfen.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)