HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
[NEW] Açıksız Game Dosyası Virustotal:
[NEW] Açıksız Game Dosyası:
Mysql Virustotal:
Game Virustotal:
Game:
Mysql:
Gerekli Libler /usr/lib yada /usr/lib32 bölümüne atınız
Lib Link:
Virustotal:
Son Olarak Açıksız Game Dosyasında Verdiğim Gameyi Kullanın Diğeri açıklıdır. İyi Forumlar.
Gameyi /usr/game/share ye hem game hemde auth olarak atınız.
PACK:
Ek Dosyalar Virustotal:
[NEW] Ek Dosyalar Link :
Bir Teşekkür Yeterlidir.
Mysql şifre: 123456
Server Files Bu Linktedir Detaylı Açıklamalar: http://www.turkmmo.com/ucretli-file...323-devsheen-40k-server-files-v2-itemine.html
Filesin Çalıştığına Dair KANIT:
Video @Statu; ye aittir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
[NEW] Açıksız Game Dosyası:
Mysql Virustotal:
Game Virustotal:
Game:
Mysql:
Gerekli Libler /usr/lib yada /usr/lib32 bölümüne atınız
Lib Link:
Virustotal:
Son Olarak Açıksız Game Dosyasında Verdiğim Gameyi Kullanın Diğeri açıklıdır. İyi Forumlar.
Gameyi /usr/game/share ye hem game hemde auth olarak atınız.
PACK:
Ek Dosyalar Virustotal:
[NEW] Ek Dosyalar Link :
Bir Teşekkür Yeterlidir.
Mysql şifre: 123456
Server Files Bu Linktedir Detaylı Açıklamalar: http://www.turkmmo.com/ucretli-file...323-devsheen-40k-server-files-v2-itemine.html
Filesin Çalıştığına Dair KANIT:
Video @Statu; ye aittir.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Eyvallah Kardeşim.
öncelikle merhaba kardeşim , normalde türk forumlarında takılmam fakat bu günki kavganız ilgi çekmeyecek düzeyde değil . beni metin2dev forumunda Ken - Ellie - Zerelth adında tanırlar . isim değiştirmemin bir çok sebebi olmuştuki . sana şunu söylemek istiyorum . sen burada harcanıyorsun . çok kısa sürede kendini bu kadar geliştirmen gerçekten çok ilgi çekici . sen metin2dev'e bu paylaşımlarını taşırsan ve dahada kendini geliştirirsen DEVELOPER olabilecek hatta Wom2 veya Nirvanaya Geliştirici olarak girebilecek potansiyeldesin .
seni kullanan kişi hakkındada şunları söyleyeyim . paylaştığı WOLFMAN sourcesi Maxmi'ye ait . ayrıca dili ingilizce olan bir forumda türkçe konuşacak kadar kaba . ve metin2dev'de bir kaç hesabıyla o kadar yardım konusu varki hadi yardım istemek acizlik değildir ayıp değildir ayıp olan öğrenmemektir ama üstüne teşekkür etmeye bile tenezzür gösterilmesse bu ayıp bir davranıştır . ayrıca ondan arınman senin için iyi olmuş . neyse fazla uzatarak seni yormayayım
Metin2dev'e bekliyoruz.
Saygılarımla
Ken
Files harici tartışma içerikli yorumlar temizlenmiştir.Daha fazla devam etmesin lütfen
bir insanın, bir diğerine gösteremediği şeyi zaman gösterir...
buda öyle oldu, gerçek yüzünü görüp kişiğini, karakterini geçte olsa tanımamızı sağladı.
neyse kendisine hayatta başarılar, biz yolumuza kaldığımız yerden devam ederiz. yaşından dolayı birşey demiyorum boraya.
@DevSheen kardeşim ellerine sağlık, kullanacak arkadaşlar gönül rahatlığı ile kullanabilirler.
buda öyle oldu, gerçek yüzünü görüp kişiğini, karakterini geçte olsa tanımamızı sağladı.
neyse kendisine hayatta başarılar, biz yolumuza kaldığımız yerden devam ederiz. yaşından dolayı birşey demiyorum boraya.
@DevSheen kardeşim ellerine sağlık, kullanacak arkadaşlar gönül rahatlığı ile kullanabilirler.
bir insanın, bir diğerine gösteremediği şeyi zaman gösterir...
Bunlar Benim Gözümde Bir İcon Parçası Kaynağı Beynimde Olduğu için ben yeni sistemler yapıcağımda bu Benim Artıklarımı Kullanan Paylaşmaya Kalkıp Prim Yapmaya Kalkanlar Ne Yapıcak Onu Merak Ediyorum. Bir İnsanı 1 Defa Kandırırsın.
Bunlar Benim Gözümde Bir İcon Parçası Kaynağı Beynimde Olduğu için ben yeni sistemler yapıcağımda bu Benim Artıklarımı Kullanan Paylaşmaya Kalkıp Prim Yapmaya Kalkanlar Ne Yapıcak Onu Merak Ediyorum. Bir İnsanı 1 Defa Kandırırsın.
biz senide, borayıda biliyoruz ibo, diğer arkadaşlar da zamanla tanıyacaktır. zamana bırakalım
biz senide, borayıda biliyoruz ibo, diğer arkadaşlar da zamanla tanıyacaktır. zamana bırakalım
Ben Kendi Haline Bırakıyorum Onu Zaten.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)