Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
abİlerİnden gaz alip gelme buraya![]()
Kardeşim şu İkiliye Yorum Yapmada konuyu Kirletmesinler Sana zahmet

Videoda Bni ilgilendiren Birşey Yok Adımızı Geçiren Bug oldgunu iddia Edenler Sizsiniz Asılsız iftiraya Gerek yok
Gerekli Ticketide Ben Attım Zaten Erdem Müsayit Oldugunda Anyayı konyayı Göreceğiz Muhammetcim
Unutmadan Söyleyim Aranızda Bug Die Konşuyorsunuz Ya bütün Server Biliyor Aranızdaki En iyi Bugcunun sizin içinizde oldgunu Yani meteden BahsediyorumHerkes Siz Değil Yani Birde Kendinizi Bi Halt Sanır Gibi Bug Varmışda olmasa Kesemicekmiş Gibi Yüceltmyin Bi Halt Değilsiniz
Bende sizin küfür hakaret ettiğinizin gerekli ticketini attım Erdem müsayit oldugunda bizde görelim anyayı konyayı
yazmayi Öğrensen İyİ cocuksun :d
bende sizin küfür hakaret ettiğinizin gerekli ticketini attım erdem müsayit oldugunda bizde görelim anyayı konyayı
bu sondu reyİz
yazmayi Öğrensen İyİ cocuksun :d
bu sondu reyİz
Cümlenin her kelimesinin başını büyük yazarak mı yazmayı öğren diyosun bana ?
Bende sizin küfür hakaret ettiğinizin gerekli ticketini attım Erdem müsayit oldugunda bizde görelim anyayı konyayı
Tamam şimdi Konudan uzakalabişirsin
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)