Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

LugonShera Hırsızdır Arkadaslar Dıkkat

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CaNeRSoYKaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 438
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaslar Benı Belkı Bır Cogunuz Tanır

Herneyse Halıl Dıye Bıldıgımız LugonShera Bugun Sura Setıme Cökup Ondan Sonra Çarımı Sattım Vs Vs Gıbı Bahaneler Savurmusdur. Kısıyı Karalamıyorum Kımse Yanlıs Anlamasın Svdekı Çogu Sura Gordu Zaten Yılan Vadısı Olsun Çöl Zından Olsun Sozde 1 Hafta Once Satmıs Çarını :d Ama En Son 2 Gun Once Halıl Oldugunu Kanıtlamıs Herneyse Uzun Lafın Kısası Bu Kısıye Guvenmeyın Uzulursunuz Zararım Çok Ama Kalkarız Altından Bu Tıp Serefsızlere Kar Yapdırmayın Iyı Forumlar

-lMATADORl

Not: Yonetıcı Veya Moderator Arkadaslar Konuyu Kılıtlemesınler Ilgılı Kanıtlar Konusmalar'In Dokumanını Isteyıp Kanıtlarla Bırlıkde En Kısa Surede Destek Sıstemıne Ulastıracagım. Konuyu Kımse Kapdırmasın Dıye AÇıyorum Iyı Forumlar.

Kardeşim neden itemlerini verdin. Nasıl guveniyorsunuz ya ben 4 yıldır oynuyorum bu oyunu ayrıca Türktede carım var hic soyulmadim uyanık olacaksın

Yine dizersin takma kafana ama birdaha kimseye İtem falan verme eğer arkadaşın sana itemini vermediğin için trip atıyorsa yada sana soğuk davraniyorsa onunla irtibatını kesiceksin oyunda sağlam olsalar nolucak ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri