HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ÖnceLLikle Herkese Kolay Gelsin Ben Keiht Sunucusundan ALoNeSVSCI Ben Yanlış Hatırlamıyorsam Eğer 24 şubatta ÇİFT OK ŞAMAN ZIRHI WERİP NİJA SETLİK KÜPE ALMIŞTIM ENVATERİME KÜPE Geldi Sonra oyundan çıktım İşlerim OLdu İçin. 2 gün sonra 27 şubat saat 00:13 civarı oyuna fln girdim Ve BAKTIM"ki Küpem Envaterimde Yok Baktım Bazı Arkdaşlarında İtemleri kayboluyor yani napıcaz biz ? İtem Kaybolmasın Die Başından Ayrılmıcazmı Çarın Ben Her Oyundan Çıkttımda iTem Kaybolcak Korkusu war içimde vede başıma qeldi Gereyini Yapmasını çarımın incelenmesini rica ve arz Ederrim. Bu Soruna artık son werilsin Küpem geri gelsin 250t 300t lik zarardayım Az Deyil. ÇARIMI DEFALARCA ARADIM DEPOSUNU HERŞEYİNİ DEFALARCA BAKTIM ÇIKTIM BİDAĞA BAKTIM AMA YOK KÜPE UÇMUŞ. HİÇ ORTAĞIM VEYA BİRİNE WERMEDİM AMA GİTTMİŞ GEREYİNİ YAPIN KÜPEM GELSİN ÇARIMI İNCELEYYİN. TİÇKET ATTIM İNŞ GERREYİNİ YAPARSINIZ. Lütfen Bi Yardımcı Olun TeşeKKürLer.