HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar,
1 Sene öncesine kadar boyum 1.82 cm di şimdi kaç bilemiyorum. Kilom 88 Yani bacaklarım biraz kalın banyo yaptıktan sonra ıslak olunca yürürken bacaklarım birbirine değdiğini hissediyorum ayrık değil ama su yokken yanı yapışmaz iken normal hissetmiyorum değdiğini burda anlatmak istediğim amaç yani biraz fazlamı bol yoksa normalmi göbeğim ise normal geliyor ayağa kalkınca en alttaki biraz düşme gibi birşey var ne deniyor ona bilmiyorum göbeğin bitiş yerinde gerisi düz yani ben bacak kaslarımı eritmek ve biraz baklava yapmak istiyorum bana çalışma düzeni önerebilecek varmı en önemlisi yemek diyorlar ne tarz bir yemek düzeni önerirsiniz ?
1 Sene öncesine kadar boyum 1.82 cm di şimdi kaç bilemiyorum. Kilom 88 Yani bacaklarım biraz kalın banyo yaptıktan sonra ıslak olunca yürürken bacaklarım birbirine değdiğini hissediyorum ayrık değil ama su yokken yanı yapışmaz iken normal hissetmiyorum değdiğini burda anlatmak istediğim amaç yani biraz fazlamı bol yoksa normalmi göbeğim ise normal geliyor ayağa kalkınca en alttaki biraz düşme gibi birşey var ne deniyor ona bilmiyorum göbeğin bitiş yerinde gerisi düz yani ben bacak kaslarımı eritmek ve biraz baklava yapmak istiyorum bana çalışma düzeni önerebilecek varmı en önemlisi yemek diyorlar ne tarz bir yemek düzeni önerirsiniz ?
Merhaba öncelikle tam şikayetçi oldugun konuya değinirsen sana yardımcı olabılırım.
Spora gideceksin başka yolu yok..tmm evde spor yapılabilir ama disiplinli ve programlı bir spor eğitiminden çıktıktan sonra salona devam etmiyorsanız evde yapabilirsiniz...Yeni başlayan birisi için spor şarttır..Ayriyetten bacak inceltmek istiyorsan bol bol bisiklet :ka19:
Yemeği azaltmak lazım en önemlilerinden biri bu bence. YAğlı şeyleri kesmen gerek, Kola içiyorsan Zero , ya dönebilirsin. Çay içiyorsan şekeri azalt hatta kes. Birde bunların üzerine spor eklersen zaten kendiliğinden gelir