HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tabi haklısınız herkezin altından kalkabileceği işler sorunlar değil uzmanlık gerektirir fakat daha önceden olmayan bir sorun ne olduda meydana geldi.
Tabi haklısınız herkezin altından kalkabileceği işler sorunlar değil uzmanlık gerektirir fakat daha önceden olmayan bir sorun ne olduda meydana geldi.
Exp gelmiyor diye geri dönüş yapıldı bende tüm oyun içi yaratıklardan kazanılan tecrübe oranını 6x arttırdım işte bunu bana baskı uygulayan insanlara anlat ama ulaşamazsın tecrübelerin yükselmesi, dönüşümlerin açılması(hunk), keith de nesne market açılması, aynı kafa yok yok diye facebookdan yazıyor
İlk okul matematik öğretmenim Gökalp göktepe tam sayıların ne kadar önemli olduğunu anlatıyodu bana ders de Z+ + Z- + {0} bana şimdi lazım olduğunu anlayarak diz çöküp tövbe ediyorum
Son düzenleme:
Şuan bu mesajı okurken sol ve sağda n^n dizilerine yazılmış hafızadaki (varnish) okuyorsunuz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)