Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Shorty ÖNEMLİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SteamRock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 682

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

çarıma girip bakamadım bile çünkü şifresini degişmiş her kimse şifremi kimseye vermedim bunun serverden kaynaklanan bir hata oldugunu söylüyorum benim hiç bir kabaatım yok bu konuda araştırınız benim haklı oldugumu anlayacaksınız belki araştırma sonucu alacagınız önlemler ile başkalarının soyulmasını önleyecek çarımın ismi blansblank adlı yançarımdır msn si üstüme olmadıgı için girip bakamadım ayrıca SteamRock Lithıum adlı karekterlerimide soymuş bu adam 3 çarıma birden nasıl giriş yapmış olabilir sizden
istedigim ilk önce blansblank adlı karekterime girp içine bakmanız olacaktır @Shorty; @qRees;

Moderatör tarafında düzenlendi:
çarıma girip bakamadım bile çünkü şifresini degişmiş her kimse şifremi kimseye vermedim bunun serverden kaynaklanan bir hata oldugunu söylüyorum benim hiç bir kabaatım yok bu konuda araştırınız benim haklı oldugumu anlayacaksınız belki araştırma sonucu alacagınız önlemler ile başkalarının soyulmasını önleyecek çarımın ismi blansblank adlı yançarımdır msn si üstüme olmadıgı için girip bakamadım ayrıca SteamRock Lithıum adlı karekterlerimide soymuş bu adam 3 çarıma birden nasıl giriş yapmış olabilir sizden
istedigim ilk önce blansblank adlı karekterime girp içine bakmanız olacaktır @Shorty; @qRees;

Server taraflı sorun olsa sadece sizde değil birçok kişide olurdu ama oyun yöneticileri gördüklerinde incelerler sanırım. @Shorty; @admin;

bir kaç kişidede olmuş bu olay şuan sizden tek istedigim çarıma giriş yapabilmek çarımın ismi blansblank o çara sizin girip bakmanızı rica ediyorum ben giremiyom çünkü şifresi degişilmiş msn adresinide hatırlamıyorum bu konuda anlayış gösterin 4 senelik oyuncunuzum en azından bunu hakettigimi düşünüyom @Shorty; @qRees; @admin;

Sifreni değistir Msn adresinin sifresini bilmen gerekiyor suanda kimsenin basina boyle bir olay gelmedi. Item kaybolma veya karakter kaybolma sorunlari oluyor bunu Elym2 Genel'de çok gordum Yetkililer yardimci olur ama bu konuda birsey yapabileceklerini zannetmiyorum.

E-mail şifremi bilmiyom çara bile giremedim çarın şifresi degişmiş yanlız diger iki karekterin şifresini degişmemiş sadece itemleri almış çıkmış en önemli itemler şifresi degişmiş çardaydı bu çarada giriş yapamıyom ely yöneticilerinden bu çara girmelerini veya e-maili başka bir msn adresime yapmalarını rica ediyorum @Shorty; @admin;

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri