mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Shorty ÖNEMLİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SteamRock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 682

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

blansblank adli yan çarımı çalmışlar şifresi degişmiş msn adresine giriş yapamıyorum.çara en son 24 saat önce girmiştim yanlız şuan 14 saat önce aktif yazıyor çarımın şifresini kimseye vermedim msn adresini kimseye vermedim sadece benden başka kimse bilmiyor bu konuyla lütfen ilgilenin biraz ciddiye alın çarın içinde 4 senelik emegim var
lütfen yardım edin altada kimse ticketten bildirin yazmasın sanki tickette ciddiye alıyosunuz cvp bile vermiyosunuz
bu çarımın alınma sebebenin sizin oyun açıgınız oldugunu düşünüyorum sorun bende deil sizden kaynaklanıyor yetkililer bu konuya bir el atın ciddiye alın @Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu konuda yapılacak birsey yok ticket atmaniz gerekiyor. Hesabinizin sorumlulugu size aittir. Şifrenizi kimseye vermediginize emin misiniz

blansblank adli yan çarımı çalmışlar şifresi degişmiş msn adresine giriş yapamıyorum.çara en son 24 saat önce girmiştim yanlız şuan 14 saat önce aktif yazıyor çarımın şifresini kimseye vermedim msn adresini kimseye vermedim sadece benden başka kimse bilmiyor bu konuyla lütfen ilgilenin biraz ciddiye alın çarın içinde 4 senelik emegim var
lütfen yardım edin altada kimse ticketten bildirin yazmasın sanki tickette ciddiye alıyosunuz cvp bile vermiyosunuz
bu çarımın alınma sebebenin sizin oyun açıgınız oldugunu düşünüyorum sorun bende deil sizden kaynaklanıyor yetkililer bu konuya bir el atın ciddiye alın @Shorty;

Sadece lokasyon bilgisine bakarak mı bunu söylüyosunuz yoksa oyuna girip itemlerinize baktınız mı?

Ayrıca hesap sorumlulugu tamamen kulanıcıya ait serverden kaynaklı genel bir sorun olmadıkça item iadesi yapılmıyor ayrıca tickette hesap bilgilerini sadece üst yöneticiler gördükleri için biraz gecikiyor olabilir

Günde hiç cevaplanmıyorsa sadece ben 15-20 ticket cevaplıyorum.

Bildirilen her konuyu dikkate alıyoruz. Oyun genelinde bir item kaybolma sorunu yok fakat şikayet eden arkadaşların hesaplarını inceliyoruz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri