mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Dönüşüm Küresi sorunu (YARDIM)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan leaffan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamun Aleyküm Arkadaşlar,

70104 - 5 - 6 - 7, kodları arasında her birini denedim dönüşüm küreleri ancak çalışmıyor. Dönüşüm küreleri nin her birine tıkladığım da şu denli bir uyarı veriyor : Bu yanlış ticaret eşyası dır! bu denli bir uyarı veriyor ve çalıştırmıyor. Bazı quest ler denedim!

1. quest :
Kod:
quest donusum1 begin
    state start begin
        when 70106.use begin
            pc.polymorph(2031,500)
            pc.remove_item("70106")
        end
    end
end
2. quest :
Kod:
	quest donusum begin
		state start begin
		when 2031.kill begin
		game.drop_item_with_ownership("70104",1)
		end
	end
end
3. quest :
Kod:
quest donusum begin
state start begin
when 70104.use begin
say("Dönüşmek İstediğiniz mobu seçin ...")
local naber = select("Yeti","Yabani Köpek","Taş Golemi","Dev Kasap","Noel Baba","Vazgec")
if naber == 1 then
pc.polymorph(1106,60)
pc.remove_item("70104")
elseif naber == 2 then
pc.polymorph(101,60)
pc.remove_item("70104")
elseif naber == 3 then
pc.polymorph(1501,60)
pc.remove_item("70104")
elseif naber == 4 then
pc.polymorph(1602,60)
pc.remove_item("70104")
elseif naber == 5 then
pc.polymorph(20031,60)
pc.remove_item("70104")
elseif naber == 6 then
return
end
end
end
state __COMPLETE__ begin
when enter begin
q.done()
end
end
end

ancak, bir türlü çalıştıramadım hep aynı hatayı veriyor! acaba specil_item_group dan bir ayar falan mı çekiyoruz, benim FİLES'ım 40K'dır bu arada, 40K Files larda genel sorun bu sanıyorum. Bilen arkadaşlar var ise nasıl yapacağımı söyleyebilir lermi? çok teşekkür ediyorum!

İyi günler / akşamlar!

when 70106.use begin
,
when 70104.use begin
Questten fazla anlamamakla beraber dikkatimi çeken bişey oldu, yukarda belirttiğin numaralar (70104, 70106 gibi) dönüşüm küresi kodları doğru, ancak sen Questi dönüşüm küresine değil bir NPC ye eklersen daha doğru olur görüşündeyim (Nacizane şahsi fikrim).

Dönüşüm kürelerinde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Denemek için oyun içinde (GM iken) şunu deneyebilirsin /polyitem 101 Envantere yabani köpek dönüşüm küresi ekler.

Yanlış anlayıp, yanlış bişey anlattyısam özür :)
Herkese iyi çalışmalar & formlar

Son düzenleme:
,
Questten fazla anlamamakla beraber dikkatimi çeken bişey oldu, yukarda belirttiğin numaralar (70104, 70106 gibi) dönüşüm küresi kodları doğru, ancak sen Questi dönüşüm küresine değil bir NPC ye eklersen daha doğru olur görüşündeyim (Nacizane şahsi fikrim).

Dönüşüm kürelerinde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Denemek için oyun içinde (GM iken) şunu deneyebilirsin /polyitem 101 Envantere yabani köpek dönüşüm küresi ekler.

Yanlış anlayıp, yanlış bişey anlattyısam özür :)
Herkese iyi çalışmalar & formlar

Kardeşim çok ama çok teşekkür ediyorum. :D Vay be demekki aslında var imiş ben gidip normal dönüşüm küreleri ile uğraşıyor muşum. Çok teşekkür ederim beni aydınlattığın için çok sağolasın! ! ! !

Konu kilitlenebilir. Sorun çözüldü!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri