Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Car devralma islemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan teenwolf33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 532

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaslar ben oyun ici bir car devralmak istiyorum fakat bunu yaparken 1 hafta bekleme zorunlulugu mu var yani 1 hafta boyunca cara giremeyecek miyim ve bu bir hafta icinde aldigim adam cara girebilir mi bu sorularin cevaplarini bekliyorum yetkili veya bilgili kisilerden yardimci olursaniz sevinirim zira soyulmaktan ve dolandirilmaktan korkuyorum

Her iki taraf onayladıktan bir hafta sonra hesap devir işlemi gerçekleşmiş oluyor (Birkaç saat gecikmeli olarak). Gelen maili onayladıktan sonra, hesap tamamen senin üzerine geçene kadar item aktarmanı kesinlikle tavsiye etmem. Hesap devir işlemi tamamlanmadığı sürece (7gün geçmedikçe) siteden şifremi unuttum yaptığında mail devir işlemi tamamlanmadığı için şifre ilk mail adresine (hesabı devir eden kişinin mailine) gidiyor. Yani hesabı bir hafta boyunca boş bırak, hesabın senin üzerine geçtiğine dair mail gelmedikçe, ve siteden ID-Şifre girip e-posta adresini kontrol etmedikçe item aktarma, çalınabilir. Onay işlemine gelicek olursak, her iki tarafta onayladıktan sonra sanırım iptal işlemi yapılamıyor ve başka bir e-posta adresi ile değiştirilemiyor. Başka sorun olursa ö.m atabilirsin yada konu altında alıntı yaparak sorarsan yardımcı olmaya çalışırım. He birde e-posta 7günün sonunda senin üzerine geçtiğinde itemleri aktarmadan önce tekrardan şifre değiştirmeni öneririm, umarım yardımcı olabilmişimdir.

1 Hafta boyunca cara hiç item aktarma düzenli olarak ıd şifre kontrol et ve devir alırken bu konuyu videoya çek 2 çarım setli olarak gitti seninde gitmesin

yani bir hafta giriş yapmayayım peki o zaman çarı devir alır almaz bir tane daha msn i ben değiştirsem ve sonra şifreyi değiştirsem hiç bi şekilde giriş yapabilr miki?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri