mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Mobil Ödeme ile Satış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TrTTrT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 432

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Metin2 Sunucumda Mobil odemeyle ep satmak istiyorum ama nasil yapacagmi bilmiyorum 3pay gibi bi sistem varmi acaba yapilan mobil odemyi paypala yada kredi kartina çekebilecegim.

Metin2 Sunucumda Mobil odemeyle ep satmak istiyorum ama nasil yapacagmi bilmiyorum 3pay gibi bi sistem varmi acaba yapilan mobil odemyi paypala yada kredi kartina çekebilecegim.

Mobil Ödeme Eklemeden Önce Kazancının %50'sini Kestiğini Belirtmek İsterim Ayrıca 3 Ay Gibi Bir Süre Sonucunda Mobil Ödemeden Gelen Paraya Sahip Olabiliyorsun.

Önerim Micro Ödeme'dir Fakat 550 600 Lira Gibi Bir Para İstiyor Fakat Karının %20'sini Kesiyor Ayrıca 1 Ay İçerisinde Para Elinde Oluyor .

baya az bi miktar almis olurum ozaman peki mobil odeme ile bi numaraya mesaj atip ürün kodunu yazip satin aliniyor ondan nasil yapabilirm
yani ornegin 10ep satin alcak birisi
5678 e
10 yazip yollayinca
ürün kodu gibi bise veriyor o kodu alip bana odeme bildirimi yapsın o sekilde nasil yapabilirim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri