HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bizede aynı durum oldu yani kısaca şunu diyim tekrar yapın :Şaka gibi ama gerçek
Nasil yeniden kardesim biyolog görevi 6aydan assa bitmiyor böyle saçmalık mi olur zamanında 7-8ay emek verdik su işe bi el atın lütfen @Shorty;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim tüm görevlerim silinmedi sadece atak görevim iptal oldu iletişime geçtim günceleme zamanında yaptığınızdan dolayı o tarz bi arada görev verdiğimden gibi gibi durumdan silinmiş. 50 tane tekrar verdim şuanda sorun yok geçikmeli aldık görevi
Senin durum hakkında kanıtın varsa birşeyler yapabilirler ama yoksa ümdini kes .
Senin durum hakkında kanıtın varsa birşeyler yapabilirler ama yoksa ümdini kes .Benim tüm görevlerim silinmedi sadece atak görevim iptal oldu iletişime geçtim günceleme zamanında yaptığınızdan dolayı o tarz bi arada görev verdiğimden gibi gibi durumdan silinmiş. 50 tane tekrar verdim şuanda sorun yok geçikmeli aldık göreviSenin durum hakkında kanıtın varsa birşeyler yapabilirler ama yoksa ümdini kes .
Yanı Kardesım Bunun Bı Kanıtı Olamaz Kı Serverın Kayıtları Tutuluyor Açsınlar Baksınlar Ben Bıyolog Gorevının Kanıtını Nerden Bulayım Sımdı Gıdıyorum Ork Dısı Getır Dıyor. Çara Suresız Gırıs Yapdık Inanın Bıyologun Gıttıgını 2Hafta Once Anladık Herkesde gıtmısdır dedık bakdık adamlarda takır tukur var 7Ayda Zor Bıtırmısdık Gorevlerı Tamamen Madur Tarafdayız Bı Ilgılenın Sununla
Gorevler Tam Olarak Bıtmısdır Kayıtlarda Da Gorebılırsınız Ben Yapılan Gorevlerımı Gerı Istıyorum
@DN Angel; @Shorty; @erdema;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba;
Bizim Keith Sunucusunda Oynamakda Olan Bır Karakterımız Vardı Çar 130 Level Kahraman Nınja
Bıyolog Gorevlerı Bıtmısdı Son Gorevıne Kadar Yapmısdık Geçenlerde Farkettık Bıyolog Gorevı Tekrar Çıkdı Ork Dısı Gorevınden Bız Sımd Bosunamı Yapmıs Olduk Gorevlerı ?? Tam Lıste Bır Bıyolog Gorevı 3Aydan Aşşa Bıtmıyor Şu İşe Bır Çözüm Bulun Lutfen Bıyolog Ucdu Gıttı
@erdema; @DN Angel; @Shorty;
Hesap Nıck: BlueRuin
Sunucu : Keilth
Destek sistemine ticket attınmı ?