-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Servere Yeni İtem Eklemek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fener0088
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 334

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ben FreeBsd ile bir server kurup ondaki filesde değişiklik yapmak istiyorum ama servere nasıl yeni item vs. eklenir bilmiyorum bana TeamViewer ile filan öğretebilir misiniz? öğrenmek çok istiyorum ama bi türlü yapamadım eğer yardımcı olursanız çok memnun olurum.

item paylaşılan konularda genelde anlatım vardır navicat item proto ya gerekli satırları girersin sonra packının içindeki item proto yu yine aynı şekilde editlersin itemin görünmesi için gerekli packınıda serverinin packına eklersin

item paylaşılan konularda genelde anlatım vardır navicat item proto ya gerekli satırları girersin sonra packının içindeki item proto yu yine aynı şekilde editlersin itemin görünmesi için gerekli packınıda serverinin packına eklersin
cevabın için teşekkür ederim ama ben locale-tr deki item protoyu açamadım konuları inceledim ve locale-tr deki item protoya bu kodlar eklenecek denildi ama ben açamadım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri