HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamın aleykum. Benım Ely4 Jüpiterde bulunan hesaplarımda birleşme işlemı yaparken eski kullanıcı adı dogru şifre ve yenı kullanıcı adını giriyorum ama kullanıcı adı veya şifre hatası diyor. Bunu hem Hunk Hemde Pidgede denedım olmadı. Id şifreyle siteyede giriş yapıyorum sorun yok oyuna giriyorum karakterler görünmüyor. Ancak hesap birleşimi kısmında kullanıcı adı ve şifre hatası diyor.. 

güzel kardesım ben sıfremle ve kullanıcı adımlahem sıteye hemde oyuna giriyorum. sitedede acılıyor oyundada.oyunda carlarda karakter yok.. yanı ıd ve sıfre yanlıs degıl ve o hatayı alıyorum e postama yenı şifre zaten ıstemıstım.Buraya Tıklayınız Konuya Göz atınız
güzel kardesım ben sıfremle ve kullanıcı adımlahem sıteye hemde oyuna giriyorum. sitedede acılıyor oyundada.oyunda carlarda karakter yok.. yanı ıd ve sıfre yanlıs degıl ve o hatayı alıyorum e postama yenı şifre zaten ıstemıstım.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adresinden bizlere ticket yollayınız. Yollamış iseniz bana özel mesajtan ticket numarasını atınız.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)