HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adınız: Mücahit
Yaşınız: 21
Nereli Olduğunuz: Mersin
Hangi Takımlı Olduğunuz: Galatasaray
Forumu Nereden Buldunuz: Elym2 oyuncusuyum.
Forumu Beğenip Beğenmediğiniz: Gerek Elym2 bölümü olsun gerek diğer bölümler olsun oldukça faydalı ve bilgilendirici bir forum. Bana ve diğer arkadaşlara yardımcı bir forum elbette beğeniyorum.
Şablon Dışındaki Düşünceleriniz: Bilgisayar programcılığı okuyorum,donanım ve güvenlik kameraları hakkında bilgiliyim ODTÜ araştırma merkezinde karetta karetta koruma vakfında lazer,gece görüş ve ısıya duyarlı kamera montaj ve kayıt alma çalışmalarım oldu.Adobe photoshop ve bazı adobe programlarını iyi kullanıyorum diyebilirim. Elym2-Pidge hakkında bilgiliyim.
Photoshop v.b. durumlarda yardımcı olmaya çalışırım.
Yaşınız: 21
Nereli Olduğunuz: Mersin
Hangi Takımlı Olduğunuz: Galatasaray
Forumu Nereden Buldunuz: Elym2 oyuncusuyum.
Forumu Beğenip Beğenmediğiniz: Gerek Elym2 bölümü olsun gerek diğer bölümler olsun oldukça faydalı ve bilgilendirici bir forum. Bana ve diğer arkadaşlara yardımcı bir forum elbette beğeniyorum.
Şablon Dışındaki Düşünceleriniz: Bilgisayar programcılığı okuyorum,donanım ve güvenlik kameraları hakkında bilgiliyim ODTÜ araştırma merkezinde karetta karetta koruma vakfında lazer,gece görüş ve ısıya duyarlı kamera montaj ve kayıt alma çalışmalarım oldu.Adobe photoshop ve bazı adobe programlarını iyi kullanıyorum diyebilirim. Elym2-Pidge hakkında bilgiliyim.
Photoshop v.b. durumlarda yardımcı olmaya çalışırım.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)