Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Mikrofon Cızırtı Problemi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan desantis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 776

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşalr Bandicam veya camtasia studio 8 camtasia studio 7 Gibilerde video çekiyorum ama bandicam da 10 saniye sonra camtasia studio 8-7 de ise 1 dk sonra cızırtı oluyor arka da nedenını aradım taradım cozemedım .Win7 için çözümü var ama PC XP 32 BİT .

Freez Screen Video Capture Bunda ise hiç cızırtı yapmıyor ama kalitesi cok dusuk bu yuzden yakınıyorum bılen varsa yazsın . bilimse laçıklam felen yazmayın mikrofon yeni sapa sağlam hıc bır seyı yok . ÇözümüNÜ BİLEN VARSA YAZSIN .

Çızırtı oranını bilmiyorum fakat bu konu hakkında tavsiyem ses kayıtlarınız ve konuşma için iyi bir ses kartı öneriyorum size
ses kartı olmadığı sürece bu tür sorunlar yaşanabilir. bilgisayarınızdaki ses yongası eğerki iyi değilse içerisinde kullanılan metallere bağlıdır bu cızırtı yapabilir.
Bazı ses kartı ve mikrofon üreticileri bu sorunu çözmek için kartın giriş soketine ve mikrofonun giriş kısmına elektrik iletkenliği diğer metallere göre çok iyi olduğu için altın kaplama yapıyorlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri