mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

TaJMahaL OYUNA VEDA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan J3resTLeau
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 610

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Şu son 2 hafta içinde TaJMahaL adlı karakterimin 2 kez itemleri kayboldu ve ikisininde oyun hatası oldugunu düşünüyorum.Bundan sonrada yetkililerin bu kadar sorumsuz oldugu bir serverde oynamak istemiyorum.Oyunda beni seven sevmeyen herkese hakkımı helal ediyorum.Fakat bu oyunda benimle ilgilenmeyen yetkililere hakkımı hiçbir şekilde helal etmiyorum.1saatini ayırıp benimle ilgilenmek yerine konularımı kapatmayı tercih ettikleri içinde onlara teşekkir ediyorum.

SanJabi
MyLifeDeath
Fruity
KorKusuzElF
ExeLenCy
Ve TÜM 3B LONCASINA TEŞEKKÜR EDİYORUM SİZİNLE OLMAK GÜZELDİ.ELVEDA
:l04:

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Şu son 2 hafta içinde TaJMahaL adlı karakterimin 2 kez itemleri kayboldu ve ikisininde oyun hatası oldugunu düşünüyorum.Bundan sonrada yetkililerin bu kadar sorumsuz oldugu bir serverde oynamak istemiyorum.Oyunda beni seven sevmeyen herkese hakkımı helal ediyorum.Fakat bu oyunda benimle ilgilenmeyen yetkililere hakkımı hiçbir şekilde helal etmiyorum.1saatini ayırıp benimle ilgilenmek yerine konularımı kapatmayı tercih ettikleri içinde onlara teşekkir ediyorum.

SanJabi
MyLifeDeath
Fruity
KorKusuzElF
ExeLenCy

Hayatınızda başarılar dilerim , Yolunuz açık olsun.

Artik bu item kaybolma sorunu duzelsin ben hayatımda boyle birşey görmedim ya envanterimde 3 tane item kayboldu 2 tane karakterim silindi. Kardeşim Hayatında başarılar dilerim Yolun açık olsun inşallah itemlerimiz geri gelir yoksa Elym2 nin durumu vahim.

HAYIRDIR KARDEŞ YARI YOLDA BIRAKIP GITMEK YAKIŞIYORMU SANA ÖYLE Bİ DÜNYA YOK GEREKIRSE KENDI PARCALARIMIZDAN SATARIZ GENE DİZERİZ PES ETMEK YOK ÖYLE BİZ SENI BIRAKMIYORUZ BIRAKMAYIDA DÜŞÜNMÜYORUZ KALDIR KONUNU VE OYUNUNA DEVAM ET YOKSA CAN BEN DE KONUNUN BIR PARCASI OLABILIRIZ KARARINI SEN VER ŞİMDİ . (MyLifeDead)

SanJabi
MyLifeDeath
Fruity
KorKusuzElF
ExeLenCy

hakan hayatında basarılar :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri