xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Yöneticilere Sesleniyorum !!!!!!!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tia55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 406
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1 ay oldu 1 ay! dalga mı geçiyosun Karsiyakali ''hesap adınız ve e-mail adresiniz nedir?'' diye sordun söyledim 1 ay hatta 1 buçuk ay oldu cevap vermedin talebe, benim bir e-postaya ait iki hesabım var nerdeler? Yöneticiler cafert66vtr05 ve ZaferBizim2 hesap adları bunlar cafert66vtr05 karakter yok, birleşim yapmıyor,ZaferBizim2 hiç yok Aslında hepsi var! Karsiyakali gibi yapmayın yardımcı olun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad:

Haklisin kardeşim forumdaki çoğu kişi oyun hatası hakkinda konu aciyo. Ama ben hala sorunların çözüldüğünü görmedim.bizi ihmal ediyolar.Artik su sorunlara bi çözüm bulun..millet itemim kayboldu diye konu aciyo kimse bi tarafina bile takmiyo .Daha birleşim hatası alıyosa millet diyecek baska birsry bulamiyorum ..Tmm belki fazla zamanınız olmuyo olabilir ama milletin oyunla alakalı sorunlarına da biraz zaman ayirsaniz millet foruma itemim kayboldu veya birlesim hatası alıyorum diye konu açmak zorunda kalmaz ...ElyM2 yönetiminden biraz ilgi istiyoruz artik.:mad::mad::mad:

Son düzenleme:
1 ay oldu 1 ay! dalga mı geçiyosun Karsiyakali ''hesap adınız ve e-mail adresiniz nedir?'' diye sordun söyledim 1 ay hatta 1 buçuk ay oldu cevap vermedin talebe, benim bir e-postaya ait iki hesabım var nerdeler? Yöneticiler cafert66vtr05 ve ZaferBizim2 hesap adları bunlar cafert66vtr05 karakter yok, birleşim yapmıyor,ZaferBizim2 hiç yok Aslında hepsi var! Karsiyakali gibi yapmayın yardımcı olun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad:
Ticket Numarasını özel mesaj yardımıyla bana iletin.

Kardeşim oyun hatası değil çoğu kullanıcı hatası madem oyunu bıraktın tekrar başlıcaksın forumdaki en baştan konuları tek tek incelersin birleşimle ilgili bilgileri edinirsin sonra gine olmazsa tiçket atarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri