InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yeni kampanya hakkında anket ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NetMarLis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 808

Sizce Bu Kampanyayı Yapmalımıyız ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NetMarLis

Vivoxy.Com
TM Üye
Konular
44
Reaksiyon Skoru
297
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 6 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
125
MmoLira
112
DevLira
0
Ticaret - 25%
1   3   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

logo12.png

Merhabalar ,

Öncelikle herkese iyi forumlar. Açacağım konu , katagoriye ait uyumsuz olabilir. Yalnız bir konu hakkında turkmmo üyelerininde fikrini almak istedim. Turkmmo üzerinde en uygun fiyatlara sunucu sağlayan güncel firmalar arasında ilkim diyebilirim. Ve benim yaptığım kampanyalardan sonra benzer kampanyalar yapılmaya başladı ve bu biraz sevindirici , birazda üzücü bir durum. Gönül isterdiki her firma kendine ait kampanyalar yapabilsin , üzüldüğüm nokta buydu. Ama sevindiğim noktada yaptığım kampanyaların aynısını yaparak netmarlise özenmeleri :) Üstüne alınmak isteyen varsada alınabilir açıkçası pek umrumda da değil. Şimdi yeni bir kampanya yapmayı planlıyorum. Benim yapacağım yeni kampanyayı yapabilecek turkmmodaki firma sayısı az. Çünkü yapmaları karşısında batacaklarınada eminim. Kampanyamı burdan duyuruyorum ki tekrar yapacağım kampanyaya benzer kampanya yapılırsa bu sefer forum kurullarını göz ardı ederek tanıtım konularında dalga mesajlarıma maruz kalacaklar . Tabi bu işin uyarı tarafıydı.

Konuyu fazla uzatmadan bir anket yaptık arkadaşlar. İlk ay indirimli vds sağlayacağız. Bu windows makina , centos makinaya veya metin2 oyunları için freebsd makinaları olabilir fark etmeyecek. Kısacası seçilebilir işletim sistemi olacak. Ram olarak standartlığımı bozmayacağım. 4 gb ram , +100 gb hdd olarak verilecek. Bununla beraberinde yurt dışı lokasyon değildir. Hepsi tr lokasyon olup kendimize ait dedicatedlerdir. İnanmayan olursa uygun gördüğüm kişilere sunucu faturalarımıda gösterebilirim :) Tabi şuan bu özellikleri saydık , ama ilk ay olacak kampanyayı söylemedik. Yapılacak bu kampanyada sadece havale kabul edilecek bunun bilgisinide vereyim. Bu kampanyaya dahil olacak müşteri adaylarımız havale yöntemini kullanarak yararlanabilecek. 4 Gb sunucu + 100 gb hdd seçilebilir işletim sistemi , metin2 kurulumları içinde 10 farklı files seçeneği ile verilecek. Bunların hepsi ilk ay 10 TL Diğer aylar sabit 30 TL olarak fiyatlandırılacak. Yüksek maliyetlere yüksek kalite herkes sağayabilir. Ama düşük maliyetlere yüksek kaliteyi herkes veremez. Ve biz düşük maliyetlere yüksek kalite verme çabasındayız. Anket sonuçlarına göre Cuma günü akşam yeni kampanyayı yayınlamayı düşünüyoruz. Ve kampanya stokludur. Toplamda 280 adet stok açılacak. Kampanyayı yapmamızın sebebi 12 adet 128 gb lik yeni makinalarımızın gelmesi şerefine ufak çaplı bir kampanya yapalım dedik. :) Değerli oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyoruz.

Unutmayın Zirve Tek Kişiliktir.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Okan abiciğim öncelikle iyi akşamlar ve hayırlı satışlar abi konuyu okudum ve açıkcası pek olumlu bakmıyorum tabi düşünceler farklılık gösterebilir.Neden diye sorarsan 10 tl den bahsediyoruz abi 10 tlye pc mause bile kalitesiz olandan alıyoruz ki sen burda 10 tlye ilk ay sunucu sağlamaktan bahsediyorsun,aynı zamanda buna talep elbetteki fazlasıyla yüksek olacak bu talep içersinde güzel kardeşlerimiz aynı zamanda sabırsız kardeşlerimizde olacak talep fazla olduğundan gayet normal ki ticketlere geç cevap verilecek ve bazı sabırsız kardeşlerimiz beklemekten hoşlanmayacak ve sabır yerine turkmmo'nun bize yani müşterilerine tanıdığı ''ŞİKAYET'' bölümüne başvurulacak ve illa ki bununlada ilgilenmek zorunda kalacaksınız biliyorsunuz ki bir vds alacağımız zaman o firmayı araştırıyoruz ve bakıyoruz şikayet konusu varmı?Yukarda bahsettiğim gibi talep çok olduğundan ticketler gecikecek ve bekleyemen arkadaşlarımız şikayet ederek çözüm bulacağını sanacak saçma konular bile caydırıcı özelliğe sahip olabiliyor mesela bu firma ilgilenmiyor tarzında umarım düşüncelerimi tamamen ifade edebilmişimdir oturup düşünmüşsün ben daha bu yaptıklarımın üzerine napabilirim diye :) Bu bile ilgi tebrik ediyorum şuan çalışıyoruz fakat vakit ayıramadığımdan sunucu ile ilgilenmiyorum.Umarım herşey istediğin gibi olur abi işin gücün rast gelsin.

Son düzenleme:
Okan abiciğim öncelikle iyi akşamlar ve hayırlı satışlar abi konuyu okudum ve açıkcası pek olumlu bakmıyorum tabi düşünceler farklılık gösterebilir.Neden diye sorarsan 10 tl den bahsediyoruz abi 10 tlye pc mause bile kalitesiz olandan alıyoruz ki sen burda 10 tlye ilk ay sunucu sağlamaktan bahsediyorsun,aynı zamanda buna talep elbetteki fazlasıyla yüksek olacak bu talep içersinde güzel kardeşlerimiz aynı zamanda sabırsız kardeşlerimizde olacak talep fazla olduğundan gayet normal ki ticketlere geç cevap verilecek ve bazı sabırsız kardeşlerimiz beklemekten hoşlanmayacak ve sabır yerine turkmmo'nun bize yani müşterilerine tanıdığı ''ŞİKAYET'' bölümüne başvurulacak ve illa ki bununlada ilgilenmek zorunda kalacaksınız biliyorsunuz ki bir vds alacağımız zaman o firmayı araştırıyoruz ve bakıyoruz şikayet konusu varmı?Yukarda bahsettiğim gibi talep çok olduğundan ticketler gecikecek ve bekleyemen arkadaşlarımız şikayet ederek çözüm bulacağını sanacak saçma konular bile caydırıcı özelliğe sahip olabiliyor mesela bu firma ilgilenmiyor tarzında umarım düşüncelerimi tamamen ifade edebilmişimdir oturup düşünmüşsün ben daha bu yaptıklarımın üzerine napabilirim diye :) Bu bile ilgi tebrik ediyorum şuan çalışıyoruz fakat vakit ayıramadığımdan sunucu ile ilgilenmiyorum.Umarım herşey istediğin gibi olur abi işin gücün rast gelsin.

Yorum için teşekkür ederim. Bu yoğunluğu düşünerekten kampanya yapacağız. Buna uygun alt yapımızı tamamladık sayılır. Anket sonuçlarına göre yayınlayacağız kampanyayı :)

Kampanyayı bekliyorum, kaliteyle birkez daha çalışmak için :)

Son düzenleme:
İnadına kampanya Tam destek akşam sabah bizimde br kampanyamız başlıcak Hayırlısı olsun.
Amman Dikkat ÇEKEMEYEN KISKANANLAR Olabilir.:)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri