Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaslar Bugun Dıkkat Ettımde Bu Kemerlere Kızıl Alev Taşı Yanılmıyorsam Basılıyormus Max Hp Ve Bonus Verıyormus Kemerın Cınsıne Göre Ozellıkler Flan Internette Arasdırmama Ragmen Bır Bılgı Edınemedım Bunun Hakkında Bılgısı Olan e Bılgılendırecek Olan Varmı Oyundakı Hıc Kımse Soylemıyor 
2.Olarak Da Bu Yenı Sıte Itemlerı (Yakut-Greena Vs Itemler)'in Cevherlerıne Bakdım Bu Itemlerın Cevherlerı Bılgıdım Kadarıyla Oyunda Aktıf Degıl Ama Koyulma Ihtımalı Varmı Baska Sıtelerden Arasdırma Yapdım Oyunda Mevcut Olmayan Harıtalarda Cıkıyormus Bunu Ogrendım Bunun Hakkındada Bılgılendırme Olursa Sevınırım Iyı Oyunlar.
@erdema; @DN Angel; @Shorty;

2.Olarak Da Bu Yenı Sıte Itemlerı (Yakut-Greena Vs Itemler)'in Cevherlerıne Bakdım Bu Itemlerın Cevherlerı Bılgıdım Kadarıyla Oyunda Aktıf Degıl Ama Koyulma Ihtımalı Varmı Baska Sıtelerden Arasdırma Yapdım Oyunda Mevcut Olmayan Harıtalarda Cıkıyormus Bunu Ogrendım Bunun Hakkındada Bılgılendırme Olursa Sevınırım Iyı Oyunlar.
@erdema; @DN Angel; @Shorty;
Moderatör tarafında düzenlendi:
bunlar süpriz olarak kalsın![]()
Cevher Konusu Suprız Kalsında Kemere Kızıl Taş Basımı Suprız Olmakdan Bıraz Cıkmıs Serverdekı Çogu Kısıde Var Ve Yaklasık 0.400hp Vermekde Bunu Bızede Açıklasanız

Cevher Konusu Suprız Kalsında Kemere Kızıl Taş Basımı Suprız Olmakdan Bıraz Cıkmıs Serverdekı Çogu Kısıde Var Ve Yaklasık 0.400hp Vermekde Bunu Bızede Açıklasanız![]()
O kemerler balık tutma etkinliğinde dağıtılan kemeler
O kemerler balık tutma etkinliğinde dağıtılan kemeler
Bunu Kendımın El Olarak Basamıyoruz Herhalde ? Basılsa Guzel Olurdu Aslında 400hp Az Degıl

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...