mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Hesabımdaki İtemler Kayboldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gguven07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 226

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sayın Gm ler şu işi bi el atın bi an önce ben mağdur olmak istemiyorum benim hesap bilgileirmden kontrol edin veya hesabımı geri yükleme yapın benim bunca emklerim var bu oyunda hepsi boşamı gitsin yani biz onca sene boşunamı oynadık bu oyunu onca sene emek döküktük şimdi ise yapcağınız yardım bumu sizin lütfen yardımcı olun yoksa haklarımı hukuksal yollarla arıycam Saygılarım..

Yapcağınıza inandığım yardımlar içinde şimdiden tşk ediyorum hayırlı günler..

1RAmizDay1

Sayın Gm ler şu işi bi el atın bi an önce ben mağdur olmak istemiyorum benim hesap bilgileirmden kontrol edin veya hesabımı geri yükleme yapın benim bunca emklerim var bu oyunda hepsi boşamı gitsin yani biz onca sene boşunamı oynadık bu oyunu onca sene emek döküktük şimdi ise yapcağınız yardım bumu sizin lütfen yardımcı olun yoksa haklarımı hukuksal yollarla arıycam Saygılarım..

Yapcağınıza inandığım yardımlar içinde şimdiden tşk ediyorum hayırlı günler..

1RAmizDay1

Neden şimdi yeni bir konu açtınız?

Çünkü Sorunuma Hala Bi Cvp Alamadım dünden beri bekliyorum hala bi geri dönüt yok bi ben deil herkez mağdur bu konuda herkezin itemi kayoluyor benim kaybım büyük ben onca zamn onca sene boşuna oynamışım sizin oynunuzu boşuna para yatırmışız o zamn hesaplarımıza üstelik daha yeni para yatırmıştım nereye gidecek bunca emek bi ilgilensenizde bizde sizden ve oyundan hoşnut kalsak bu kadarmı zor bi konuyu halletmek ben anlamıyorumki

benimde itemlerim gitti kardeşim.İstediğimiz emeğimizin karşılığı itemlerimizin geri gelmesi fakat hiç bir yardım gelmiyor.Actıgımız konular kapanıyor sadece.Elimizden gelen tek şey ise beklemek :(

Aynen Kardeşim Artık Şu emek kaybına bi son verinde bizde memnun kalalım şu oyunu oynadığımıza emeklerimiz boşa gitmesin Kaç gündür hala beklemekteyim dişlerimi sıkmaktan ağzımda diş kalmadı :mad: Yeter artık ya !!!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri