HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selam Arkadaşlar BEN By_Pc_Tazmanyası Yen Uyelıgım Bu Adımın Nerden Geldıgını Soracak Olursanız Venus Dekı Mavi Bayrak 50 Lvl Sabah 8 DE açtım Şimdi 59 Lvl Kasıyorum Birde 66 Lvl ful +5 taşlı partizanı var savaşçım zhinsel mmo 4 5 aydır oynuyorum Çok Bilgiliyim Tek Sorunum Edit Ne oluyo ve yarı insan efsununun ne işe yaradıgı
Samed adım 13 yasıma giricem Ama Tam Bir Forum Kurdutyum Çok Güzel Yönetme Yetenegğim Vardir İyi Forumlar Ve Foruma Bbol Bol Paylasım Yapacagım BJK LIYIM :d
Samed adım 13 yasıma giricem Ama Tam Bir Forum Kurdutyum Çok Güzel Yönetme Yetenegğim Vardir İyi Forumlar Ve Foruma Bbol Bol Paylasım Yapacagım BJK LIYIM :dEdit : Oyun Yetkililerin Programlar Karakterleri Güçlendirmeleri Örn: %45 50,60 K.Savnma Gibi.
Yarı Insan Bonusu : Butun Karakterlere Karşi +15 +10 Neyse Artik, Fazla Damage Vurmani Saglar,
Hoş Geldin İyi Paylasımlar.
Yarı Insan Bonusu : Butun Karakterlere Karşi +15 +10 Neyse Artik, Fazla Damage Vurmani Saglar,
Hoş Geldin İyi Paylasımlar.