xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Önemli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HocaAhmetYesevi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 483

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Türkay 105 silahları gerçekten nesne markete gelmesi güzel oldu pidge serverında bunu ben dahil çoğu kişi istiyordu fakat şuanda kristal fiyatlarını arttırdılar eskisinden daha kötü oldu kahramanlık derece ödülünde 110 level sınırı kalkması lazım anca böyle düzelir bu durum...
@Shorty
@admin

Türkay 105 silahları gerçekten nesne markete gelmesi güzel oldu pidge serverında bunu ben dahil çoğu kişi istiyordu fakat şuanda kristal fiyatlarını arttırdılar eskisinden daha kötü oldu kahramanlık derece ödülünde 110 level sınırı kalkması lazım anca böyle düzelir bu durum...
@Shorty
@admin

diyosunki buldum fırsatı çakayım voleyi :D

ben ordan ekmek yiyorum kalkmasın

@Shorty
@admin

Merhaba toplu bir şekilde bakım çalışması olacak bununla ilgili değişiklikler yapılacak level sınırı dahil

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri