mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

sabit ıp server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan matayas02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 461

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaslar sabit ıp server kurdum no-ipden aldıgım siteyide yazdım pc ıpsinide yazdım her şeyi yaptım port da açtım
ama yinede kimse giremiyor yarım acil lütfen

arkadaslar sabit ıp server kurdum no-ipden aldıgım siteyide yazdım pc ıpsinide yazdım her şeyi yaptım port da açtım
ama yinede kimse giremiyor yarım acil lütfen

Virtual pc ile kurulum yaptıysan eğer, Denetim Masası > Güvenlik Duvarı > Bir uygulamanın veya özelliğin windows güvenlik duvarından geçmesine izin ver diye bir seçenek vardır açılan pencerenin sol tarafında. Ona tıkla ve ayarları değiştir deyip listeden virtual pc yi bul ve tüm izinleri ver kaydet çık virtual pc yide kapat aç yap düzelir.

Eğer yine olmazsa kurulumda hata yapmışsın demektir.

https://www.youtube.com/watch?v=oVv2zjznEEo

Bu videoyu izlereyerek yapabilirsin.

Arkadaşlar sabit ip pvpmetin2 açtım bir türlü panel kuramadım en son kurduğum panelde şu hataları alıyorum -Warning: require(ayar.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in/home/a3200023/public_html/config.phpon line 1- ve birde [TABLE="align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD]PHP Error Message[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'ayar.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in/home/a3200023/public_html/config.phpon line 1

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
rica etsem bu konuda yardımcı olabilecek varmı Çok tşk ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri