Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Köy görünümü ve Efsun Botu Hakkında ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ernac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 307

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selam akadaşlar bir kaç sorum olacak;

1 - Efsun Botunun başlık yazısını nasıl değiştiririm (root.epk da otomodule.py yok hangi dosya içinde)

2 - Sorun olmasın diye paylaşılan files ve packini beraber indirdim. Ancak köy görünümü biraz değişik (binalar vs.)
Ayrıca köprülerin üzerinde çatı felan yapılmış, ben klasik bir görünüm istiyorum (OutdoorA1.epk gibi dosyalar bunun içindi diye biliyorum. Değiştirdim olmadı)

3 - Oyun başlangıcında yeni açılan bir karakter 1 level başlasa bile direk "Arkadaşça" rütbesi ile başlıyor. Rütbeyi hangi dosyadan iptal edeceğim? (give_basic_weapon.start ise komut olarak nasıl geçiyor. Bulamadım da)

Herkese iyi çalışmalar & formlar

Selam akadaşlar bir kaç sorum olacak;

1 - Efsun Botunun başlık yazısını nasıl değiştiririm (root.epk da otomodule.py yok hangi dosya içinde)

2 - Sorun olmasın diye paylaşılan files ve packini beraber indirdim. Ancak köy görünümü biraz değişik (binalar vs.)
Ayrıca köprülerin üzerinde çatı felan yapılmış, ben klasik bir görünüm istiyorum (OutdoorA1.epk gibi dosyalar bunun içindi diye biliyorum. Değiştirdim olmadı)

3 - Oyun başlangıcında yeni açılan bir karakter 1 level başlasa bile direk "Arkadaşça" rütbesi ile başlıyor. Rütbeyi hangi dosyadan iptal edeceğim? (give_basic_weapon.start ise komut olarak nasıl geçiyor. Bulamadım da)

Herkese iyi çalışmalar & formlar

Merhaba,

1.Sorunuzun Cevabı: Efsun botundaki yazıyı .pyc dosyasını HXD Editör adlı programla açarak kodlarda kaydırma yapmadan yazı yazarak degistirebilirsiniz.

2.Sorunuzun Cevabı: Terrain.epk, Terrain.eix üzerinden değişim yapın ve o da olmazsa texureset.eix epkleri değişin.

3. Sorunuzun Cevabı: Dereceyi 0 olarak başlatmak istiyorsanız "give basic weapon start" dosyasını Notepad++ ile açıp CTRL+F yapıp "alig" olarak aratın orayı 2000den 0 yapın..

- Eğer ki Arkadaşça yazılarını değişmek istiyorsanız localeyi eternexus ile açıp locale_game.txt dosyasından değişebilirsiniz.

Sorularınız sorunlarınız için skype adresimiz
elmanetwork ekleyebilirsiniz.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri