Oyunu yeni yükledim şöyle bir hata alıyorum googledeki çözüm yollarını denedim fakat bir türlü olmadı hala devam ediyor
Ekran çözünürlüğüm 1366 / 768 cs go calısma seceneklerine -w -h ile hem bu değerleri yazarak denedim olmadı hemde çözünürlüğü 1360 &768 yapıp tekrar oraya yazarak denedim yine olmadı ekran kartı güncel acaba sıkıntı nedir asağıdaki resimlerde sorun ve pc özelliklerine bakabilrsiniz
windows 8.1 kullanıyorum
pc özellikleri :
Sorun :
Ekran çözünürlüğüm 1366 / 768 cs go calısma seceneklerine -w -h ile hem bu değerleri yazarak denedim olmadı hemde çözünürlüğü 1360 &768 yapıp tekrar oraya yazarak denedim yine olmadı ekran kartı güncel acaba sıkıntı nedir asağıdaki resimlerde sorun ve pc özelliklerine bakabilrsiniz
windows 8.1 kullanıyorum
pc özellikleri :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Sorun :
ATI ya da AMD kullanıyorsan buradan:
NVIDIA kullanıyorsan buradan:
Ekran kartı sürücülerini güncelle ilk olarak. Düzelme olmazsa bu yöntemi uygula:
Not:Counter-Strike: Global Offensive oyunu için -dxlevel90 değerini girin.
Counter Strike Global Offensive & Sorularınız Sorunlarınızı Lütfen burada belirtiniz.
NVIDIA kullanıyorsan buradan:
Ekran kartı sürücülerini güncelle ilk olarak. Düzelme olmazsa bu yöntemi uygula:
- Steam'den Kütüphane'ye gir
- CS: GO'ya sağ tıkla
- Özellikler > Genel > Çalıştırma seçeneklerini ayarla
- Buraya -dxlevel 90 değerini gir
- Tamam diyerek kaydet
Not:Counter-Strike: Global Offensive oyunu için -dxlevel90 değerini girin.
Counter Strike Global Offensive & Sorularınız Sorunlarınızı Lütfen burada belirtiniz.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)