Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Sabit IP Serverler İçin [Yardım]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan restsaint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Metin2 Sabit IP Serer Kuran Arkadaşlar Genellkle Serverlerine Başkalarının Bağlanma Sorununu Belirtiyor Ben Bun Sorunu Neyden Kaynaklandığını Çözdüm... [AMA]

Acıklama;
Genellikle Arkadaşlar No-Ip ve DUCKDSN Kulanıyorlar ama bu sitelerden aldıkları Örneğin="restbirikim.zapto.org" gibi uzantları "serverinfo.py" yaziyorlar ve başkaları oyuna giremiyor bunda hem fikiriz.Ama Panelde "restbirikim.zapto.org"kullanıldığında gayet güzel bir şekilde herkez heryerden girebiliyor.

Çözüm;
Arkadaşlar No-Ip ve DUCKDSN aldığınz uzantıları değilde IP(78.148.120.124) adreslerini"serverinfo.py"e yazdımızda başklarıda oyuna girebiliyor.

HATA-YARDIM;
IP(78.148.120.124) adreslerini "serverinfo.py"e yazdık ama No-Ip ve DUCKDSn programları durmadan IP'lerini yeniliyorlar.Buna Bir Çözüm Bulmak Lazım.

Benim Bulabildim Çözüm;

Arkadaşlar Şimdi Bu Ip'ler durmadan değiştiği İçin OTO-PACK yaptım ama durmadan ROOT'u Editlemek Zorunda Kalıyordum ve siteye atmam gerekiyordu buda Çok Çok Zahmetli Oluyor.İnsan Bıkıyor....

Şimdi Sizlerde Diyeceksiniz ki Pack'i Değiştir.Arkadaşlar Pack'i Yapmam bir ayımı Aldı.Diyecem O ki Sorunu ve çözümü Buldum ama Çözümüm pek işe yaramaz sizlerden yardım bekliyorum bu konuyu aydınlatalım artık herkez Rahat Etsin..... Saygılarımla

Özelden Ulaşmak İseyenler :ka19:
Tıkla:ka19:

FreeBsd Ip'sini DuckDns.org un Ip'sine Nasıl Çeviriyorsun? Mesela Sunucuya Bağlanırken DuckDns.orgun Ipsini Giriyoruz. Fakat Girebilmek İçin "FreeBSD'ye - DuckDns'nin Ipsini" Kayıt Etmek Gerekiyor. Bu Kaydı Nereye Ve Nasıl Yapıyoruz :)

Kardeş FreeBsd'ye varsayılan ağ gecidinin +6 olarak yazıyoruz. sunucuya bağlanırkende yani filezillaya FreeBsdye yazdım ıp yi yazarak bağlanıyrrum.kendi pcmdede oyuna girebilmm içinde FreeBsd'ye yazdım ıple giriyorum.

dediğin buysa

komedi ne gülüyorum :) :) :)

bide sabit ip diyosunuz ya bu sabip ip ile dışarıdan mcsiz exe ile giriş yapılacağını sanıyosunuz ya ve denilenleri yapıp üstelik gibip ttneti arayıpta ip adresinizi sabitleştiriyosunuz ya ki hiç yapılmaması gereken birşey ve en sonunda çuvallayışınız varya off ne gülüyorum :) :) :) :)

bilenlere soracaksınız bilgi kirliliği beyin kirliliği çok her denilene inanmayacaksınız

http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-soru-cevap/3163300-freebsd-port-sorunu-2.html#post17715005

http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-c...-karakterden-atmayan-pack-2.html#post16243705

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri