HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Panel tasarımı yabancılara aittir her hangi bir telif hakkı mevcut değildir rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Kurulum videosu;
Düzenlenmesi gereken yer;
inc/config.inc.php
SQL atılması gereken yer;
navicat/account
Paneli İndir
Tarama Sonucu
HTML / CSS / JS hataları mevcut değildir
Yazılı anlatım
Filezilla açın > Sitenize bağlantınızı yapın
İndirdiğiniz rarı açın > Rardaki FTP klasörünün tamamını Filezilladaki (www veya public_html) klasörlerine atın
Navicata bağlanın > Ardından rardaki SQL klasörünü açın
account tablosuna girin > rardaki SQL klasöründeki news.sql 'i sürükleyin start deyin biraz bekleyin ardından kapatın
(www veya public_html) attığınız dosyalar arasından inc klasörüne girin > config.inc.php dosyasını açın
Server bilgilerinize göre düzenleyin ardından sitenize girin hazır haldedir.
Not; istek panellerinizi skype adresimden veya buradan mesaj atarak bana iletirseniz aralarından seçip kodlayabilirim.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Ufak Olsada Düzenlemende Yardımcı Olayım siralama.php de Bayrak Resimlerini .jpg Olarak Göstermişsin Ama Bayrak Resimleri png Oldugu İçin Resimleri Çekmiyor Düzenlersin.
Codirr Chocukk seni :m08::m08::m08::m08::m08:
Aslında çok eski bir panelin değiştirilmiş haliydi html/css/js olarak çektim cms entegre ettim normalde eski olduğundan uğraşmayacaktım fakat bir istek konusu altında paylaşacağımı söyleyince laf ağızdan bir kere çıkarHERKES BUNU ISTIYORDU IYI OLDU.
#ARSIVE EKLENDI :ka19:

Aslında çok eski bir panelin değiştirilmiş haliydi html/css/js olarak çektim cms entegre ettim normalde eski olduğundan uğraşmayacaktım fakat bir istek konusu altında paylaşacağımı söyleyince laf ağızdan bir kere çıkar![]()
Aynen Cok Eski Bir Panel Hatta LordMt2 Paneli

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)